Logo bs.boatexistence.com

Kada se unovčavate na youtube-u?

Sadržaj:

Kada se unovčavate na youtube-u?
Kada se unovčavate na youtube-u?

Video: Kada se unovčavate na youtube-u?

Video: Kada se unovčavate na youtube-u?
Video: Ed Sheeran - Shape of You (Official Music Video) 2024, Maj
Anonim

Odmah stupa na snagu, da bi se prijavili za unovčavanje (i imali oglase prikačene uz videozapise), kreatori moraju izbrojati 4 000 sati ukupnog vremena gledanja na svom kanalu u posljednjih 12 mjeseci i imati najmanje 1, 000 pretplatnika.

Koliko je potrebno da se unovči na YouTubeu?

Pričekajte odobrenje za unovčavanje

Uobičajeno je potrebno 30 dana da YouTube pregleda aplikaciju. Međutim, zaostatak se s vremena na vrijeme nagomilava. Ovo je važno imati na umu jer to znači da vjerovatno nećete moći početi stvarati prihod najmanje 30 dana.

Koliko pregleda vam je potrebno da budete plaćeni na YouTubeu?

Koliko pregleda YouTuberima treba da budu plaćeni? Da biste bili plaćeni od strane YouTubea, trebate dosegnuti stanje od $100 ili više od pregleda. To znači da ćete morati prikupiti 20.000 pregleda ako dobijete 5 USD za 1.000 pregleda.

Kako saznati da li je YouTube kanal unovčen?

Kada uključite oglase, vidjet ćete ikonu za unovčavanje pored svakog videa. Ikone vas obavještavaju da li se videozapis unovčava. Da li ćete ostvariti prihod zavisi od nekoliko faktora, uključujući tužbe za autorska prava, podjelu prihoda i prilagođenost oglašivačima.

Zašto se YouTube video snimci demonetiziraju?

Zašto YouTube demonetizira određene videozapise i kanale? Obično se videozapis ili cijeli kanal demonetizira zbog nepoštovanja YouTubeovih smjernica zajednice.

Preporučuje se: