Logo bs.boatexistence.com

Da li je mclean Stevenson požalio što je napustio mash?

Sadržaj:

Da li je mclean Stevenson požalio što je napustio mash?
Da li je mclean Stevenson požalio što je napustio mash?

Video: Da li je mclean Stevenson požalio što je napustio mash?

Video: Da li je mclean Stevenson požalio što je napustio mash?
Video: Брайан Стивенсон: Нам нужно поговорить о несправедливости 2024, Juli
Anonim

McLean Stevenson (“MASH”) 2 za Alan Alda's Hawkeye. … Stevenson je kasnije priznao da je požalio što je napustio “MASH,” rekavši 1991.: “Greška je bila što sam mislio da svi u Americi vole McLean Stevensona. To nije bio slučaj. Svi su voljeli Henryja Blakea.”

Zašto je McLean Stevenson napustio MASH show?

1975. Stevenson je odlučio napustiti šou. Loretta Swit je rekla da je to jer mu je dosadilo da bude u ansamblu i želio je da bude "broj jedan." (Ovo potvrđuje i pisac MASH-a Ken Levine) Odlazak će se dogoditi zadnja epizoda treće sezone.

Ko je odbio ulogu Hawkeyea u MASH-u?

2. MCLEAN STEVENSON PROŠAO AUDICIJU ZA HOWKEYE-a, I KOMIČAR ROBERT KLEIN JE ODBIO ULOGU TRAPERA JOHNA. Stevenson je bio ubijeđen da umjesto toga preuzme ulogu potpukovnika Henryja Blakea.

Koliko Alan Alda zarađuje na reprizi MASH-a?

Šta Alan Alda zarađuje od MASH repriza. Prema Collideru, Alda zarađuje ne previše otrcano 1 milion dolara godišnje od ostataka iz serije koja je trajala 11 sezona od 1972. do 1983. Alda se ponovo ujedinio sa svojim bivšim MAS H kolege glume Loretta Swit, Gary Burghoff, Jamie Farr i Mike Farrell 2019. na njegovom podcastu.

Od čega je McLean Stevenson umro?

LOS ANGELES (CNN) -- McLean Stevenson, koji se najviše pamti po ulozi ženskaroša, nespretnog komandanta u hit televizijskoj seriji "MASH", umro je od srčanog udaraPetak, rekao je njegov agent. Imao je 66 godina.

Preporučuje se: