Logo bs.boatexistence.com

Da li su mth vozovi kompatibilni sa Lionelom?

Sadržaj:

Da li su mth vozovi kompatibilni sa Lionelom?
Da li su mth vozovi kompatibilni sa Lionelom?

Video: Da li su mth vozovi kompatibilni sa Lionelom?

Video: Da li su mth vozovi kompatibilni sa Lionelom?
Video: Брось меня (комедия) Полнометражный фильм 2024, Maj
Anonim

Lionel TMCC/Legacy je kompatibilan sa MTH DCS Trebat će vam ili TMCC ili Legacy baza. Ako koristite TMCC bazu sa starom lokomotivom, ona će raditi samo sa funkcijama omogućenim za TMCC. Trebat će vam poseban 9-pinski kabel od MTH-a da povežete Lionel TMCC/Legacy bazu na MTH DCS jedinicu (TIU).

Da li MTH vozovi rade sa Lionelom?

Odgovor: Z1000 ili bilo koji drugi MTH transformator se spaja na Lionel brzu stazu baš kao i Lionel transformator. … Također zapamtite da će svi MTH i Lionel vozovi dobro raditi sa MTH transformatorima, ali MTH vozovi ne rade dobro sa Lionel transformatorima.

Da li mth posjeduje Lionela?

Od 1983. do 1987., MTH je plasirao na tržište reprodukcijske vozove samostalno… Pre kraja 1987. godine, MTH je postao Lionel podizvođač, dozvoljavajući MTH-ovim Lionel reprodukcijama da nose ime Lionel i da ih sam Lionel plasira na tržište. Kao dio sporazuma, MTH je prodao Lionel treninge kao dio svog posla poštom.

Možete li miješati marke modela vozova?

"Mogu li koristiti modele vozova različitih marki ili se moram držati jednog?" To je vrlo često pitanje za one koji počinju u hobiju. Srećom, zahvaljujući uobičajenim standardima koje koristi većina proizvođača, odgovor je obično da možete.

Ko je kupio MTH vozove?

ScaleTrains.com™, Inc., vodeći proizvođač HO i N Scale modela vozova, najavio je akviziciju M. T. H. Electric Trains® HO Scale i S Gauge alati.

Preporučuje se: