Logo bs.boatexistence.com

Da li se Marge i Homer razvode?

Sadržaj:

Da li se Marge i Homer razvode?
Da li se Marge i Homer razvode?

Video: Da li se Marge i Homer razvode?

Video: Da li se Marge i Homer razvode?
Video: Why Nelson Loves Marge [The Simpsons] 2024, Maj
Anonim

3 Bili su Razvedeni U epizodi "A Milhouse Divided", rastava Milhouseovih roditelja je uzrokovala da se Homer boji za vlastiti brak. On na kraju odlučuje da Marge zaslužuje novi početak i podnese zahtjev za razvod. Međutim, otkriva se da je to samo da bi se mogli ponovo vjenčati i početi iznova.

U kojoj se epizodi Marge razvodi od Homera?

" San svakog čovjeka" je dvadeset sedma premijera sezone američke animirane televizijske serije Simpsoni i 575. epizoda serije u cjelini. Emitirana je u Sjedinjenim Državama na Foxu 27. septembra 2015. U epizodi Homer i Marge prolaze kroz probno razdvajanje.

Da li Homer vara Mardž?

Iako nije postojao pravi razlog da Homer napusti Mardž i da njih dvoje razdvoje svoj brak, to je bio katalizator za jedan od najšokantnijih trenutaka Simpsona u istoriji serije. … Ne samo da Homer vara Marge, već to vodi do razvoda koji potom vodi do veze između Homera i Candace.

Da li se Marge Simpson preudala?

U epizodi, Drugi brak Marge i Homera ispada da je nevažeći, pa su odlučili da se ponovo vjenčaju. Neposredno prije ponovnog vjenčanja, Homer nestaje, a Bart i Lisa sumnjaju da ga je oteo Sideshow Bob. Epizodu je napisao Joel H.

Da li se Marge i Homer razvode?

3 Bili su razvedeni Ali barem jednom prilikom, ovo dvoje su zaista prošli kroz razvod, iako kratkog vijeka. U epizodi "A Milhouse Divided", razdvajanje Milhouseovih roditelja izaziva Homera da se plaši za sopstveni brak.

Preporučuje se: