Logo bs.boatexistence.com

Da li madi prelazi u 100?

Sadržaj:

Da li madi prelazi u 100?
Da li madi prelazi u 100?

Video: Da li madi prelazi u 100?

Video: Da li madi prelazi u 100?
Video: Demetria McKinney - 100 ft. Da Brat (Official Video) 2024, Juli
Anonim

Ono što se na kraju desi Madi u poslednjoj sezoni je užasno. Cadogan provlači njen mozak u potrazi za informacijama o posljednjem testu čovječanstva i to je ostavlja nesposobnom da se kreće ili komunicira. Madi je jednostavno ostavljen od Cadogana i njegovih učenika. Clarke saznaje da kada Madi prevaziđe, ona ne osjeća nikakav bol

Da li je Maddie prešla 100?

Nakon što Raven Reyes uspije u testu i ostatak ljudske rase Transcendira, Madi im se pridružuje. Za razliku od ostalih Clarkeovih prijatelja, Madi bira da ostane Transcendirana gdje nikada neće ostarjeti ili umrijeti i neće biti suočena s ljudskim životom u kojem neće imati nikoga svojih godina za voljeti.

Je li Madi odabrala transcendiranje?

U međuvremenu je za EW objasnio zašto je Clarkeova kćerka Madi (Lola Flanery) odlučila da pređe: "Lexa na plaži, ona kaže da je Madi znala da Clarke neće žele da se vrati i bude jedino dijete. "Oni neće imati djecu, ovo je posljednja generacija, ne mogu imati potomstvo.

Ko sve odluči da ne pređe u 100?

Iako Clarke možda neće imati priliku da se ponovo ujedini sa ljudima koji transcendiraju, ona će moći da živi ostatak svog života sa većinom ljudi kojima je najbliža. Ona nije jedina osoba koja ne prevazilazi, već preživljava sezonu. Octavia, Raven, Echo, Emori, Murphy, Indra, i još mnogo toga biraju da ne prelaze.

Zašto se Madi nije vratila iz transcendencije?

Jedini razlog zašto se Madi nije vratila bio je zato što je znala da Clarke ne bi želio da ona odrasta ni sa kim njenih godina. To bi bilo okrutno. Njeno tijelo nije imalo nikakve veze s tim. Mogla ga je vratiti.

Preporučuje se: