Logo bs.boatexistence.com

Hoće li se veja patike rastegnuti?

Sadržaj:

Hoće li se veja patike rastegnuti?
Hoće li se veja patike rastegnuti?

Video: Hoće li se veja patike rastegnuti?

Video: Hoće li se veja patike rastegnuti?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Da, oni su malo veliki, nedovoljno veliki da bi prekršili posao. Možda probajte pola veličine male. I da, ispruže se s vremenom, otkrio sam da jezik može biti malo ukočen, pa možda ne nosite čarape bez izlaganja prvih nekoliko puta. Ali sada mi se sviđaju (nakon 2 mjeseca), udobne su skoro kao moje nike.

Koliko je potrebno da se Veja cipele pokvare?

Pauza u procesu je vjerovatno trajala 3 nošenja, a sada su TAKO udobne. Kvalitet je prekrasan, a stil je tako svestran - nosila sam haljine, suknje, farmerke i helanke. Oni čine da svaki outfit izgleda složenije. Obično nosim 6,5 i naručim 37.

Da li da povećate ili smanjite veličinu u Veji?

Veja patike odgovaraju veličini, što cijeli proces čini relativno jednostavnim. Ipak, stilovi su malo veći, pa ako ste između dvije veličine, bolje je smanjiti veličinu, pa ako obično nosite EU 42.5, smanjite se za pola veličine i kupite EU 42.

Da li su Veja patike dobre za široka stopala?

Što je još važnije, Veja patike su iznenađujuće udobne Imam šira stopala pa ponekad imam problema s dimenzioniranjem, ali ove su bile dovoljno oproste da mi stopalo nije zgnječeno. Ali nisu bile prevelike da bih se osjećao kao da izmičem iz njih (nosim veličinu 8 i ove odgovaraju veličini).

Jesu li Veja široki?

Imajte na umu da Veja Campo patike imaju tendenciju da budu male ( po dužini, a ne po širini), pa odaberite veću veličinu ako ste između veličina cipela.

Preporučuje se: