Logo bs.boatexistence.com

Da li tečna ograda radi?

Sadržaj:

Da li tečna ograda radi?
Da li tečna ograda radi?

Video: Da li tečna ograda radi?

Video: Da li tečna ograda radi?
Video: 6 июня 1944 г., день «Д», операция «Оверлорд» | Раскрашенный 2024, Maj
Anonim

5.0 od 5 zvjezdica Drži jelene podalje. Ova stvar radi. Moram da ga koristim otprilike svake 2 nedelje. Ostavlja neke bijele mrlje na lišću, ali je vrijedno toga da spasim moje biljke.

Koliko dugo radi tečna ograda?

U principu, predlažemo da proizvodu date 5 do 6 sati da se osuši Tečni repelent za jelene i zečeve za ogradu izdržava do jedan inč kiše tjedno i treba ga samo primjenjuju se jednom mjesečno. Ako doživite više od 4 inča kiše/zalijevanja u manje od 4 sedmice, morat ćete ponovo primijeniti proizvod.

Da li tečna ograda zaista radi za jelene?

Liquid Fence Koncentrat za odbijanje jelena i zeca2 odbija jelene i zečeve prije nego što se hrane! … Repelent djeluje na miris, tako da jeleni i zečevi ne moraju da grizu da bi bili otjerani. Bezopasan je za biljke i životinje kada se koristi i skladišti prema uputama i može se primjenjivati tijekom cijele godine.

Koje životinje odbija Liquid Fence?

ODBIRA ŽIVOTINJE: Odbija zečeve, vjeverice, miševe i druge male sisare bez oštećenja – bezopasno za biljke i životinje koje se koriste i čuvaju prema uputama. VANJSKA STAMBENA UPOTREBA: Koristi se u dvorištima, pejzažima i baštama.

Da li je Liquid Fence efikasna protiv zečeva?

Liquid Fence repelent za jelene i zečeve spreman za upotrebu2 odbija jelene i zečeve prije nego što se hrane Ova tečna formula spremna za upotrebu odbija jelene i zečeve iz uređenih ukrasnih vrtova, cvijeće, grmlje, drveće i vinovu lozu. Repelent djeluje na miris, tako da jeleni i zečevi ne moraju da grizu da bi bili otjerani.

Preporučuje se: