Logo bs.boatexistence.com

Za koga igra Carmelo Anthony?

Sadržaj:

Za koga igra Carmelo Anthony?
Za koga igra Carmelo Anthony?

Video: Za koga igra Carmelo Anthony?

Video: Za koga igra Carmelo Anthony?
Video: НЕЗАКОННЫЕ Эксперименты c БОКСИ БУ из ПОППИ ПЛЕЙТАЙМ и ХАГИ ВАГИ в VR! 2024, Maj
Anonim

Carmelo Kyam Anthony je američki profesionalni košarkaš za Los Angeles Lakerse iz Nacionalnog košarkaškog saveza. Deset puta je proglašen za NBA All-Star i šest puta za All-NBA tima.

Koji tim Carmelo igra za 2021?

NBA slobodna agencija 2021: Carmelo Anthony udružuje snage s LeBronom Jamesom, postiže jednogodišnji ugovor sa Lakersima. Los Angeles Lakers će potpisati ugovor sa slobodnim agentom Carmelom Anthonyjem na jednogodišnji ugovor, kaže njegov menadžer Adrianu Wojnarowskom iz ESPN-a.

Da li Carmelo Anthony još uvijek igra u NBA?

Melo je bio van NBA lige godinu dana nakon kratkih staža u Oklahoma City Thunderu i Houston Rocketsu. Mnogi su mislili da je njegova karijera gotova, ali Portland mu je uzeo šansu nakon što su se Blazersi mučili na početku kampanje 2019-20.

Ide li Carmelo Anthony u Lakerse?

Carmelo Anthony se udružuje sa LeBronom Jamesom nakon što je pristao na jednogodišnji ugovor sa Los Angeles Lakersima… Sada će se konačno ujediniti u NBA nakon što je Anthony pristao na jedno- godine ugovor da igra zajedno sa Jamesom sa Los Angeles Lakersima, kako je izvijestio Adrian Wojnarowski iz ESPN-a.

Koga će Carmelo Anthony igrati za 2020?

Carmelo Anthony | Los Angeles Lakers | NBA.com.

Preporučuje se: