Logo bs.boatexistence.com

Da li su gentille i brian ponovo zajedno?

Sadržaj:

Da li su gentille i brian ponovo zajedno?
Da li su gentille i brian ponovo zajedno?

Video: Da li su gentille i brian ponovo zajedno?

Video: Da li su gentille i brian ponovo zajedno?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

U ažuriranju Cheat Sheet-a, Lifetime je potvrdio tužnu vijest da Gentille i Brian više nisu zajedno. Sudeći po izgledu na njenom Instagramu, Gentille je i dalje posvećena samačkom životu.

Šta se dogodilo Gentilu i Brianu od vjenčanja miliona?

Njihov vrhunac raskida na dan vjenčanja i dramatičan kraj njihove veze zapečatili su dogovor za mnoge. Ali sa Gentilove tačke gledišta, čini se samo prirodnim da je shvatila istinu nekoliko trenutaka prije nego što je rekla "da," a Brian se samo izvinjava za svoje postupke.

Da li se Brian i Gentille vjenčaju?

Na početku 1. sezone Marrying Millions, činilo se da su Gentille Chuun i njen partner Brian Bru (aka Dave Smith) izgledali kao da su istinski zaljubljeni. Ali prije nego što je sezona došla do vrhunca, Gentile se iznenada ohladio i otkazalo vjenčanje.

Da li se Gentille Chhun zabavlja?

Gentille Chhun i Brian Blu (također poznat kao Dave Smith)Gentille je investitor u nekretnine u Las Vegasu koji je izlazio s Brianom, glumcem i građevinski radnik za koga njeni prijatelji misle da je koristi. Tokom sezone, par se veri, ali na kraju raskine na dan venčanja.

Je li veza Gentile i Briana lažna?

Dok Brian i Gentil zadržavaju da je njihova veza bila autentična, postoji mnogo dokaza koji sugeriraju da su samo glumili stvari za kamere.

Preporučuje se: