Logo bs.boatexistence.com

Skidaju li se zdepasto pleteno ćebad?

Sadržaj:

Skidaju li se zdepasto pleteno ćebad?
Skidaju li se zdepasto pleteno ćebad?

Video: Skidaju li se zdepasto pleteno ćebad?

Video: Skidaju li se zdepasto pleteno ćebad?
Video: Жаңадан бастаушыларға арналған балалар көрпесін қалай тоқу керек (Супер ОҢАЙ және ТЕЗ) 2024, Maj
Anonim

Budući da su Ohhio vuneni pokrivači napravljeni od nepredenog merino rovinga, doći će do osipanja i guljenja prirodno. Što je veća upotreba, to će ćebe pretrpjeti više štete.

Kako da zaustavim linjanje mog debelog ćebeta?

Da operete debelo pleteno ćebe, odnesite ga u mašinu za pranje na nežni ciklus sa hladnom vodom i blagim deterdžentom za veš. Ako ne koristite visokoefikasnu mašinu, dodajte 1 šolju belog sirćeta da smanjite linjanje i da vaša ćebad bolje miriši.

Da li se gusta pređa osipa?

Ono što se zove super zdepasta Merino vuna je nepredena vuna australske Merino ovce. Upravo zato što je nepreden, tako je mekan i nježan na dodir. Ali i zato što je nepredena, Merino vuna je sklona linjanju i guljanju kada se koristi.

Jesu li zdepasto pletena ćebad izdržljiva?

Zdepasto pletenje susreće zdepaste rese u prikladno nazvanom Bluma Chunky Knit Tassel Throw iz Pottery Barn. Ovo ćebe je ručno pleteno od 100 posto akril obojene pređe, što znači da se bolje nosi i kida i da je dovoljno izdržljivo za svakodnevnu upotrebu.

Da li je krupna pređa dobra za ćebad?

Vrsta pređe koja se koristi za zdepaste ćebad je debela, meka i glomazna. Bilo koja pređa označena Bulky, Super Bulky ili Jumbo savršena je za debele deke. Najbolja pređa za pletenje ruku za debeljuškasto ćebe je lutajuća merino vuna poput Becozi Merino Chunky Yarn.

Preporučuje se: