Logo bs.boatexistence.com

Šta znači casual?

Sadržaj:

Šta znači casual?
Šta znači casual?

Video: Šta znači casual?

Video: Šta znači casual?
Video: Gipsy Casual - Kelushka (Dj Rynno & Dj Bonne Remix) | Official Video 2024, Jun
Anonim

Ležerna odjeća je zapadnjački dress code koji je opušten, povremen, spontan i prikladan za svakodnevnu upotrebu. Ležerna odjeća postala je popularna u zapadnom svijetu nakon kontrakulture 1960-ih. Kada se naglašava udobnost ležerne odjeće, može se nazvati odjećom za slobodno vrijeme.

Šta znači biti ležeran?

(kæʒuəl) pridjev. Ako ste neobavezni, jeste, ili se pretvarate da jeste, opušteni i niste mnogo zabrinuti za ono što se dešava ili šta radite Teško mi je da budem neobavezan u bilo čemu. Sinonimi: nemarno, opušteno, neformalno, ravnodušno Više sinonima za casual.

Šta je primjer casual?

Definicija casual je neko ili nešto opušteno, povremeno, neplanirano ili neformalno. Primjer ležerne odjeće je farmerke i majica Primjer ležernog spoja je sastanak s nekim na kafi. Primjer slučajnog susreta je da vidite nekoga u bioskopu. pridjev.

Šta znači povremeni prijatelj?

Povremeni prijatelji su tip prijatelja s kojima se viđate s vremena na vrijeme, a ne stalno Oni su još uvijek dobri prijatelji i vjerujete im, ali možda su novi prijatelji ili prijatelji s kojima se neredovno viđate zbog pića, a ne sa prijateljima s kojima pijanka gledate TV u petak uveče ili planirate buduće odmore.

Šta znači vrlo ležerno?

Ležerno: Definicija

Ležerno u osnovi znači " šta god želite-sve dok je prikladno za događaj" dio po prirodi događaja. … Vaš cilj je da nosite svoju uobičajenu odjeću, ali sa samo malo više pažnje na prezentaciju.

Preporučuje se: