Logo bs.boatexistence.com

Kada se Smalling pridružio Man utd-u?

Sadržaj:

Kada se Smalling pridružio Man utd-u?
Kada se Smalling pridružio Man utd-u?

Video: Kada se Smalling pridružio Man utd-u?

Video: Kada se Smalling pridružio Man utd-u?
Video: Jagga Jasoos: Galti Se Mistake Video Song | Ranbir, Katrina | Pritam, Arijit, Amit | Amitabh B 2024, Juli
Anonim

Christopher Lloyd Smalling je engleski profesionalni fudbaler koji igra na poziciji centralnog beka za klub Rome iz Serije A. Predstavljao je reprezentaciju Engleske. Tokom svoje mladosti, Smalling je igrao za akademiju Millwall prije nego što se pridružio klubu Maidstone United koji nije u ligi.

Je li Smalling igrač Uniteda?

Jose Mourinho preuzima kontrolu nad Romom iz Serie A, a njegov bivši defanzivac Man Utd-a Smalling je među onima u njegovom timu. Man United je izbacio brojna velika imena pod Solskjaerom u njegovoj pokušaju da ponovo pokrene tim.

Koliko je United kupio Smalling?

Chris Smalling se pridružio Romi iz Manchester United-a u ugovoru od £18m.

Koliko je Manchester United platio za Chrisa Smallinga?

Roma je potpisala sa defanzivcem Manchester Uniteda Chrisom Smallingom na trogodišnji ugovor vrijedan 15 miliona eura (13,6 miliona funti), popevši se na 20 miliona eura (18,1 miliona funti) uz dodatke. Italijanski FA obradio je papirologiju o dogovoru sa minutom preostalog roka prije roka za transfer u Italiji.

Koliko je prodan Chris Smalling?

Manchester United se složio da proda Chrisa Smallinga Romi za naknadu koja se povećava na 18,1 miliona funti. United je unaprijed primio 13,6 miliona funti za Smallinga, 30, i mogao bi platiti do 4,5 miliona funti u dodacima.

Preporučuje se: