Logo bs.boatexistence.com

Jesu li zetum gume dobre?

Sadržaj:

Jesu li zetum gume dobre?
Jesu li zetum gume dobre?

Video: Jesu li zetum gume dobre?

Video: Jesu li zetum gume dobre?
Video: Qual melhor pneu aro 14 por menos de R$290,00? 5 pneus duráveis pra você pagar barato. 2024, Maj
Anonim

gume su bile dobre za opštu upotrebu, ali u mokrim uslovima morate biti oprezni sa njima (posebno pri oštrim skretanjima). Traju oko godinu dana ili više za automobil koji se svakodnevno koristi, što nije loše s obzirom na cijenu koju plaćate.

Ko proizvodi Zetum gume?

Kumho Tyre pristupačnija auto guma visokog kvaliteta. Zetum gume se proizvode u Koreji. U asortimanu proizvoda naći ćete letnje gume za putnička vozila.

Je li Zetum Kumho?

Zetum gume su proizvedene od strane Kumho Tyres kako bi zadovoljile potražnju tržišta za kvalitetnom pristupačnom gumom.

Što je bolje Hankook ili Kumho?

Ukratko, dok Kumho želi da vam ponudi odlične performanse tokom hladne sezone po boljoj cijeni, Hankook računa na širi izbor kako bi se više specijalizirao za svaki od svojih modela s obzirom na vrstu upotrebe za maksimalnu efikasnost.… Ako možete uložiti više, idite na Hankook.

Je li Kumho dobar brend?

Kumho je najbolji za modele visokih performansi i za sve sezone Proizvođač guma isporučuje štedljiv, tehnološki napredan dizajn bez žrtvovanja pristupačnosti. Možda nije najbolje za kupce zimskih ili terenskih guma, ali Kumho je inače renomirana kompanija za gume.

Preporučuje se: