Logo bs.boatexistence.com

Hoće li postolje za whirlpool odgovarati lg-u?

Sadržaj:

Hoće li postolje za whirlpool odgovarati lg-u?
Hoće li postolje za whirlpool odgovarati lg-u?

Video: Hoće li postolje za whirlpool odgovarati lg-u?

Video: Hoće li postolje za whirlpool odgovarati lg-u?
Video: Sherlock Holmes Chapter One / Part 8 / PS5 Gameplay Walkthrough / THE GILDED CAGE 2024, Maj
Anonim

The Elevation Pedestal | Podiže Vašu mašinu za pranje i sušenje | Odgovara svim mašinama, Samsung, LG, GE, Whirlpool, Electrolux, Kenmore | Dodaje prostor za pohranu, uljepšava vašu vešeraj | Premium, puno drvo, 52-57” širine.

Da li su postolja za veš univerzalne veličine?

Ova postolja su praktično univerzalna za Whirlpool perilice s prednjim punjenjem i Kenmore perilice s prednjim punjenjem koje je proizveo Whirlpool (Kenmore perilice koje proizvodi Whirlpool počinju sa 110...

Hoće li nova LG mašina za pranje veša stati na staro postolje Kenmore?

Pedestali (i ovaj uređaj) su zamjenjivi između LG-a i Kenmore-a, pod uslovom da Kenmore mašina za pranje ima odvod na prednjoj strani.

Možete li staviti bilo koju podlošku na postolje?

Pedestali su napravljeni za perilice i sušilice rublja s prednjim punjenjem. Mašine za pranje i sušenje rublja s gornjim opterećenjem bit će teže istovariti s dodatnom visinom postolja. Koristite samo postolja za paralelne instalacije perilice i sušilice. Ne možete koristiti postolje za slaganje mašine za pranje rublja i mašine za sušenje.

Da li su Samsung i LG postolja zamjenjivi?

Odgovor: Pedestali su specifični za mašinu. Nadao sam se da ću svoj novi Samsung mdl WF45N5300 i odgovarajuće sušenje postaviti na LG postolja mašine za pranje/sušilicu koja se mijenja. Veličina postolja je tačna, ali vođice za noge ne prihvataju stopala za pranje/sušilicu.

Preporučuje se: