Logo bs.boatexistence.com

Da li je Stephin lanč spakiran?

Sadržaj:

Da li je Stephin lanč spakiran?
Da li je Stephin lanč spakiran?

Video: Da li je Stephin lanč spakiran?

Video: Da li je Stephin lanč spakiran?
Video: Deutsch lernen (A2): Ganzer Film auf Deutsch - "Nicos Weg" | Deutsch lernen mit Videos | Untertitel 2024, Juli
Anonim

Steph je zaključila program i svoju oproštajnu poruku rekavši gledaocima da će se emisija vratiti u program ponedjeljka, 6. septembra 2021.. Na Twitteru, vjerni obožavatelji podnevnog programa podijelili su svoje razočaranje što se neće emitirati u narednih nekoliko sedmica.

Zašto Steph danas nije na ručku?

Međutim, ona se povukla iz emisije 2020. kako bi provodila više vremena sa svojim partnerom i kćerkicom. Ranije ove sedmice, Steph je podijelila: “Moj 3.30 ujutro budilnik će bitikoji se vraća na ljeto.

Šta se dogodilo Steph sa Stephovog ručka za pakovanje?

Ona trenutno vodi Steph's Packed Lunch na Channel 4. Radila je za BBC kao glavna poslovna voditeljica za BBC Breakfast, često kao voditeljica cijelog programa.

Da li je Stephov ručak pakovan popularan?

Steph's Packed Lunch pokrenut je u septembru 2020., emitirajući se od 12.30 do 14.10 na Channel 4. Od svog pokretanja, emisija je više nego udvostručila svoj udio gledanosti, porasla za 103%, i skoro utrostručio svoj obim, za 188%. Emisija također gradi snažno digitalno prisustvo.

Zašto Steph ne nosi šminku?

Postava na Steph's Packed Lunchu složila se da ceo program u četvrtak u programu bude bez šminke kako bi promovirali samopouzdanje.

Preporučuje se: