Logo bs.boatexistence.com

Je li Jang bio na Derekovoj sahrani?

Sadržaj:

Je li Jang bio na Derekovoj sahrani?
Je li Jang bio na Derekovoj sahrani?

Video: Je li Jang bio na Derekovoj sahrani?

Video: Je li Jang bio na Derekovoj sahrani?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

Je li Cristina Yang bila na sahrani Dereka Shepherda? Iako sahrana Dereka Shepherda traje manje od 30 sekundi, fanovi su bili uznemireni što se Sandra Oh nije vratila na komemoraciju. … Nakon kritika obožavatelja, član glumačke ekipe Kevin McKidd Kevin McKidd Rani život

McKidd je rođen 9. avgusta 1973. godine u Elginu, Moray, Škotska, sin Kathleen, sekretarica i Neil McKidd, vodoinstalater. Odrastao je na imanju u Elginu. Sa 17 godina, McKidd je radio u destileriji Macallan u Speysideu. Kasnije je otišao da radi sa porodicom bakra Lumsden. https://en.wikipedia.org › wiki › Kevin_McKidd

Kevin McKidd - Wikipedia

otkrio da je Cristina Yang bila prisutna na servisu.

Je li Yang prisustvovao Derekovoj sahrani?

Meredith Grey (Ellen Pompeo) i Cristina Yang (koju glumi nepoznati zamjenik) na Derekovoj sahrani. Sandra Oh se nije vratila na scenu, pošto je otišla iz serije u finalu desete sezone.

Zašto Cristina Yang nije bila na Derekovoj sahrani?

“Cristina je bila tamo,” rekao je McKidd za TV Line. „Pretpostavljam da je Sandra bila zauzeta i nedostupna za tu epizodu, što je bio jedini razlog zašto je [koristen tjelesni dvojnik].“„Ta sekvenca sahrane je trebala da implicira da je Cristina očigledno bila tu za Meredith,” nastavio je.

Da li se Yang vraća kada Derek umre?

Fonovi Grey's Anatomy mogu odahnuti: Cristina je bila uz Meredith tokom najbolnijeg perioda njenog života. Kevin McKidd kaže za TVLine da se Cristina zaista pojavila na Derekovoj sahrani prošlog proljeća kako bi utješila svoju ožalošćenu drugu drugu.

Ko je otišao na Derekovu sahranu?

Derekovoj sahrani nedostajalo je nekoliko ključnih likova

Često se pominju Christina, Addison, Derekova majka, i njegove tri sestre osim Amelije.

Preporučuje se: