Da li gansey i blue završe zajedno?

Sadržaj:

Da li gansey i blue završe zajedno?
Da li gansey i blue završe zajedno?

Video: Da li gansey i blue završe zajedno?

Video: Da li gansey i blue završe zajedno?
Video: That's So Raven | "Raven & Devon VII: Goodbye" | "There Goes The Bride" 2024, Septembar
Anonim

U jednom trenutku, Gansey je upoznao Noaha Czernyja i sprijateljio se s njim. Na kraju se Noah preselio u Monmouth sa Ganseyem i Ronanom, iako se nijedan ne može sjetiti kada se to tačno dogodilo. … Gansiju je muka od skrivanja njihove veze i govori Adamu i Ronanu da su on i Blue zajedno

Šta se događa s plavom i Ganseyem?

Zato što je Gansey zaljubljen u Blue i zna za njeno prokletstvo, on je ljubi. Gansi umire u naručju svoje prave ljubavi. Odlučio je da se odrekne života da bi spasio svoje prijatelje.

Da li Ronan i Adam završe zajedno?

Do kraja romana, Ronan i Adam postaju partneri u Cabeswateru, radeći zajedno na čišćenju pećine u potrazi za Blueovom majkom i demonstrirajući bližu vezu nego ikad.

Da li ciklus Gavrana ima sretan kraj?

Sve u svemu, Kralj Gavrana dovodi The Raven Cycle do zadovoljavajući zaključak da će čitaoci biti zadovoljni Mislim da se ponekad vrši toliki pritisak na konačni roman da su čitatelji iznevjerili, to nije slučaj sa The Raven King. Čini se da je priča završena, a ipak su vrata ostala otvorena samo do najmanjeg dijela.

Ima li romantike u The Raven Cycle?

Uprkos činjenici da je ova knjiga kratka i početak implicira da je to je romansa, nije. Priča se vrti oko legende o Glendoweru i odnosa između grupe prijatelja. Nikada prije šesnaestogodišnji Blue zapravo nije vidio mrtve.

Preporučuje se: