Logo bs.boatexistence.com

Da li su djeteline dobre za lov na jelene?

Sadržaj:

Da li su djeteline dobre za lov na jelene?
Da li su djeteline dobre za lov na jelene?

Video: Da li su djeteline dobre za lov na jelene?

Video: Da li su djeteline dobre za lov na jelene?
Video: Лошадь начала топтать гроб во время похорон! Когда тот треснул люди услышали плач! 2024, Juli
Anonim

Kada je u pitanju sadnja hrane za jelene belorepe, teško je pobediti detelinu iz nekoliko razloga. Djetelinu je relativno lako uspostaviti, lako je dostupna, pristupačna i postoji niz vrsta koje se mogu nositi s većinom klime ili tipa tla. Jednostavno rečeno, djeteline su veoma svestrana hrana za jelene

Da li jelene privlače djetelina?

Djetelinu možete nabaviti na bilo kojoj farmi ili prodavnici, u crvenoj, bijeloj ili grimiznoj varijanti, a sve će privući jelene.

Koju detelinu najviše vole jeleni?

U Mississippi Deer Lab-u, Frosty Berseem djetelina smatrana je najboljom djetelinom za jelene, za koju je utvrđeno da je preferirana u odnosu na sve druge dostupne djeteline. Ladino djetelina – Ova višegodišnja djetelina je hibrid razvijen posebno za ishranu. Daje i jelenima i puricama upravo ono što im treba, u djetelini koja se lako zasije.

Da li je djetelina dobra za belorepe jelene?

Detelina se relativno lako uzgaja, puna je hranljivih materija, a belokrilci je jednostavno vole Dobra parcela deteline će proizvesti 2 do 4 tone (po jutru) lako probavljive biljke važno i dajte svojim belcima šansu kada je u pitanju ishrana. Djetelina se može uzgajati u većini okruženja za ishranu.

Kada posaditi djetelinu za jelene?

Najbolje vrijeme za sadnju djeteline je proljeće ili kasno ljeto/rana jesen. Takođe je odličan izbor za mraznu sjetvu.

Preporučuje se: