Logo bs.boatexistence.com

Zašto je Colleenova šaka bijela?

Sadržaj:

Zašto je Colleenova šaka bijela?
Zašto je Colleenova šaka bijela?

Video: Zašto je Colleenova šaka bijela?

Video: Zašto je Colleenova šaka bijela?
Video: Dr Karan - What Are White Spots on Finger Nails? 2024, Maj
Anonim

Jedna stvar koju je 2. sezona utvrdila je da se čini da moć Gvozdene pesnice menja boje u zavisnosti od osobe koja je drži. Dannyjeve šake svijetle žuto kada on iskoristi svoju moć, dok Davosove svijetle crveno, a Colleen svijetle bijelo. … Što se tiče bijele, ta boja implicira čistoću i dublju povezanost sa mističnom moći Shou-Lao

Zašto Danny Rand ima svjetleće puške?

Umjesto toga, objašnjenje za njegove blistave puške opet proizlazi iz izvornog materijala, jer je otkriveno da su on i Ward u potrazi za likom po imenu Orson Randall, koji je očigledno bio je taj koji je otpremio stari leš Gvozdene pesnice u Davos.

Da li je Colleen dobila Gvozdenu pesnicu?

Ispostavilo se da je serija Netflix/Marvel imala keca u rukavu: vodeću damu iz Azije spremnu da preuzme mantiju. U drugoj sezoni koja je znatno poboljšana u odnosu na prvu, ništa se više nije isticalo od Colleen Wing (Jessica Henwick) koja se pojavljuje kao nova Iron Fist u posljednjoj (10.) epizodi

Zašto je Danny dao Colleen Gvozdenu pesnicu?

Danny odustaje od pesnice

U 6. epizodi Iron Fist, Dannyju Randu je oduzeto "Srce zmaja" (duh koji pokreće njegovu blistavu pesnicu). … On može učiniti više sa svojim bogatstvom i utjecajem, pa kaže Colleen da bi trebala uzeti "Srce zmaja" iz Davosa i sama postati Gvozdena pesnica.

Da li je Davos zla Gvozdena pesnica?

Davos je ponekad poznat i kao Čelični feniks, a te ptice su prilično crvene. … Davos' nije nužno zao Dovraga, sve dok nije počeo da "čisti" grad putem ubistva, možda ste se čak složili da je zaslužio da bude Gvozdena pesnica. On sigurno nikada ne bi napustio K'un-Lun ili dozvolio da bude uništen.

Preporučuje se: