Logo bs.boatexistence.com

Niste mogli povezati zastarjeli server?

Sadržaj:

Niste mogli povezati zastarjeli server?
Niste mogli povezati zastarjeli server?

Video: Niste mogli povezati zastarjeli server?

Video: Niste mogli povezati zastarjeli server?
Video: КАК НАСТРОИТЬ L4D2 2024, Maj
Anonim

Svaka greška u poruci koja sadrži frazu "zastarjeli server" obično znači jedno posebno – igrač pokušava da se pridruži serveru s pogrešnom verzijom igre Minecraft. … To čini pridruživanje igrača nemogućim jer server ne podržava verziju klijenta igre koja pokušava da se poveže na njega.

Zašto moj Minecraft kaže da nije mogao povezati zastarjeli server?

Kada server nije iste verzije kao vaš Minecraft klijent, vidjet ćete poruku “zastarjeli server” kada pokušate da se povežete. To znači da trebate prebaciti na istu verziju na kojoj je server, kako biste nam se pridružili. Dobra vijest je da je sa trenutnim pokretačem izuzetno lako prelaziti između verzija.

Ne možete se povezati sa zastarjelim serverom?

Razlog zašto se ne mogu povezati s vašim carstvom je taj što koriste stariju ili noviju verziju igre U svakom slučaju, morat će preuzeti ista verzija kao ona instalirana na vašem računaru. Na taj način ćete vi i vaši prijatelji moći igrati igru u istom carstvu.

Šta znači da se ne može povezati zastarjeli klijent?

Zastarjela klijentska greška za Minecraft znači da niste preuzeli najnoviju verziju. … Ažuriranje vaše igre bi trebalo riješiti problem, ali postoje igrači koji prijavljuju da više nema dostupnih ažuriranja za preuzimanje.

Šta to znači kada piše zastarjeli server Im još uvijek na 0?

Glamourized. Pod pretpostavkom da igrate na Bedrock izdanju, a ne na Javi, to znači da je vaš klijent novija verzija Minecraft-a od Mineplex-a. Vjerovatno se pokušavate povezati s najnovijim ažuriranjem Minecrafta, koje Mineplex još uvijek ne podržava.

Preporučuje se: