Logo bs.boatexistence.com

Mogu li se grundfos pumpe popraviti?

Sadržaj:

Mogu li se grundfos pumpe popraviti?
Mogu li se grundfos pumpe popraviti?

Video: Mogu li se grundfos pumpe popraviti?

Video: Mogu li se grundfos pumpe popraviti?
Video: Минимизируйте шум в системе водоснабжения с помощью насоса Grundfos / Grundfos Lab 2024, Maj
Anonim

U Grundfosu poznajemo pumpe bolje od bilo koga, i možemo vam pomoći oko bilo kakve potrebe za popravkom bilo koje pumpe bilo kojeg proizvođača.

Koliko traju Grundfos pumpe?

Grundfosove pumpe, s druge strane, obično traju 15-20 godina prije nego što im je potrebna zamjena ili popravka.

Zašto moja Grundfos pumpa za vodu ne radi?

Provjerite usisnu cijev za dovod vode da li ima oštećenja ili prepreka, ako se pumpa ne pokrene. Pustite dovod hladne vode kroz pumpu, ako se jedinica ne pokrene zbog pregrijavanja. Pregledajte električnu kutiju da li su pregoreli osigurači i isključeni prekidači. … Pritisnite dugme još jednom da pokrenete pumpu.

Kako resetirati Grundfos pumpu?

Funkcija automatskog resetovanja se može aktivirati/deaktivirati pritiskom na dugme za uključivanje/isključivanje na 5 sekundi. Napomena: Kada se voda potroši, pumpa će se automatski pokrenuti i zaustaviti, bez obzira da li je lampica za automatsko resetovanje uključena ili isključena.

Koja je garancija na Grundfos pumpu?

Nova godina nije mogla bolje započeti s vijestima da sve Grundfosove domaće cirkulacione pumpe sada imaju petogodišnju garanciju. To je još jedan dokaz da je Grundfos posvećen pružanju izuzetnog kvaliteta i može garantovati da njihove pumpe pružaju trajna rješenja.

Preporučuje se: