Logo bs.boatexistence.com

Da li se madison i kevin vjenčaju zbog nas?

Sadržaj:

Da li se madison i kevin vjenčaju zbog nas?
Da li se madison i kevin vjenčaju zbog nas?

Video: Da li se madison i kevin vjenčaju zbog nas?

Video: Da li se madison i kevin vjenčaju zbog nas?
Video: Kada je muškarcu ISKRENO STALO, on će ti postaviti OVA PITANJA 2024, Maj
Anonim

Kevin i Madison se nisu vjenčali u sezoni Ovo smo mi 5 Epizoda 16, “The Adirondacks.” Dok se Madison spremala za vjenčanje, razmišljala je o svom odnosu sa ocem, što ju je na kraju naučilo da se zadovolji sa svakim ko joj pokaže naklonost. … Na kraju, Madison je odustala od vjenčanja.

Da li Kevin i Madison završe zajedno?

Ipak, Kevin i Madison prekinuli su svoju vezu u finalu 5. sezone Ovo smo mi… U međuvremenu, Kevin nije mogao reći da zaista voli svog zaručnika. Tako su prekinuli vjenčanje. Sada je vjerovatno da će gledaoci gledati kako Kevin i Madison zajedno roditelje svoju djecu u 6. sezoni Ovo smo mi.

Za koga je Kevin oženjen u ovome smo mi?

Pošto sada znamo da se ne ženi Madison, ne možemo a da se ne zapitamo da li je ovo potvrda da se on na kraju ponovo oženi svojom ljubavnicom iz djetinjstva Sophie Svi znamo da je Kevinova velika ljubav uvijek bila Sophie, i to je prilično potvrđeno tokom pete sezone, 15. epizoda.

Zašto su se Kevin i Sophie razveli na Ovo smo mi?

Kevin Pearson

Sophie je upoznala Kevina preko njegove sestre Kate Pearson. Njih dvoje su izlazili u srednjoj školi i bili su u braku. Kasnije su se razveli nakon što ju je Kevin prevario.

Da li se Kate udaje za svog šefa na ovome smo mi?

Ovo nije bila obnova njenih zaveta sa Tobijem, međutim, kao što su to uradili Jack (Milo Ventimiglia) i Rebecca (Mandy Moore) u priči o flashbacku epizode. Ne, Kate se udavala - čak i da ste čekali, ne biste pogodili - Phillip (Chris Geere), njen britanski šef profesora muzike.

Preporučuje se: