Logo bs.boatexistence.com

Ko je Westwoodov kedi danas?

Sadržaj:

Ko je Westwoodov kedi danas?
Ko je Westwoodov kedi danas?

Video: Ko je Westwoodov kedi danas?

Video: Ko je Westwoodov kedi danas?
Video: Senidah - Ko Je (Official Video) 2024, Maj
Anonim

Westwood i caddie Helen Storey na 2021 Players Championship. Westwood i Storey su se okupili krajem 2015. nakon što se Westwood razveo od supruge. Par se, kako se vjeruje, upoznao preko Westwoodovog prijatelja Grahama Wyliea koji je oženjen Storeyjevom sestrom.

Ko je danas kedi Lee Westwooda?

Od tada, njegova forma je pala sa samo jednim mestom u top 20 na sedam turnira. To nije spriječilo Westwooda da uživa u životu. On se oženio svojom dugogodišnjom djevojkom i kediju, Helen Storey, prošle sedmice u Las Vegasu, gdje je objavio sliku i ovu poruku na Instagramu: “Ne samo ovdje zbog hokeja!

Ko je kedi Lee Westwooda na Scottish Openu?

Zaista dobro poznajem teren za golf,” rekao je Westwood, koji koristi svog sina, Sam, kao njegov kedi ove sedmice nakon svoje runde. Na 6 ispod pare, Westwood je izjednačen sa Justinom Thomasom za drugo mjesto.

Ko je dama za Lee Westwood?

Ko je žena Lee Westwooda Helen Storey? ORIGINALNO iz Newcastlea, Helen je fitnes instruktorica koja je također radila u konsultantskim kućama.

Ko je Helen Storey?

Storey je iz Newcastlea i konsultant za fitnes Što se tiče partnerstva igrača/kedija, došla je na torbi za Made in Denmark turnir prije Rydera 2018. Kup. Od tada, osim nekoliko sedmica u kojima je Lee's Sam caded, ona je bila u torbi Engleza.

Preporučuje se: