Logo bs.boatexistence.com

Da li je hermes ubio ksenose?

Sadržaj:

Da li je hermes ubio ksenose?
Da li je hermes ubio ksenose?

Video: Da li je hermes ubio ksenose?

Video: Da li je hermes ubio ksenose?
Video: Da Li Je Ovo Najludji Predsednik Na Svetu? 2024, Jun
Anonim

Da budemo precizniji u vezi sa pitanjem, ne, nijedan Xeno nije ubijen. Asterius stiže upravo u trenutku kada će Hermes natjerati da se to dogodi i počinje da se bori protiv Bella. Njihova borba odvlači pažnju svima i dozvoljava ostatku Xenosa da pobjegne i ode sa ostalima a da ih ne vide.

Šta se dogodilo Xenos DanMachi?

Kada ih je Hestia Familia upoznala, rečeno je da je u to vrijeme bilo 40 Xenosa. Međutim, broj Ksenosa koji su trenutno deo grupe nije poznat, jer je opao nakon smrti Wieneove grupe, ali je takođe porastao nakon što su Ksenoi koje je zarobila Ikelos Familia spašeni.

Šta Hermes želi od Xenosa?

Hermes će predložiti da se neka od čudovišta žrtvuju kako bi pomogli Bellu. Bog želi da se Kseno pretvaraju kao balistički i divljaju iznad zemlje kako bi se Bell mogao odbiti od njih u 12. epizodi 3. sezone "DanMachi ".

Ko je najjači Xenos DanMachi?

sposobnosti. Xenos (異端児 ゼノス): Kao Xenos, Asterius je daleko inteligentniji i moćniji od normalnog čudovišta. Lyd ga spominje kao najjačeg Xenosa i dovoljno je jak da lako porazi protivnike visokog nivoa kao što je Shakti.

Zašto je Hermes zainteresovan za Bell?

Iz njegovog uvoda je jasno da ima poseban interes za Bella zbog svega što mu je Zeus rekao, a njegova motivacija da od Bella napravi heroja, iako ponekad jeziva, je u potpunosti razumljivo IMO.

Preporučuje se: