Logo bs.boatexistence.com

Da li Johnny i Kerry ostaju zajedno?

Sadržaj:

Da li Johnny i Kerry ostaju zajedno?
Da li Johnny i Kerry ostaju zajedno?

Video: Da li Johnny i Kerry ostaju zajedno?

Video: Da li Johnny i Kerry ostaju zajedno?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, Maj
Anonim

Možda su kasno ušli u eksperiment, ali ljubavna priča Kerryja Knighta i Johnnyja Balbuzientea Married At First Sight odmah je istopila srca. A sada, par se zvanično uselio zajedno!

Ko je još zajedno na mafs-u 2021?

Melissa Rawson i Bryce RuthvenMelissa i Bryce proslavili su neke velike prekretnice otkako su napustili MAFS sezonu 8. Par je nedavno objavio da ne samo da su zaručeni, već i da očekuju blizance!

Jesu li Johnny i Kerry glumci?

Uprkos tome što su se nedavno preselili zajedno, oženjeni na prvi pogled, par Kerry Knight i Johnny Balbuziente moraju još da u potpunosti znaju kako je to biti jedno drugom cimer, kakav je glumac trenutno u Canberri na nastupu.

Jesu li Boa i Johnny još uvijek zajedno?

Bao i Johnny su se vjenčali na prvi pogled fanovi zabrinuti tokom prvih sedmica njihovog braka, ali konačno pokazuju znakove da je njihova veza funkcionalna. Džoni je uspeo da prevaziđe svoje probleme sa intimnošću, što je odličan znak.

Šta Johnny mafs radi za život?

Pridruživši se eksperimentu, Kerry je željela da se izbaci iz svoje zone udobnosti i prepusti stručnjacima da rade svoju magiju. Otporan, dobro izgleda i romantičan u srcu, Johnny je pozorišni producent iz Brizbejna koji je u potrazi za Miss Right.

Preporučuje se: