Logo bs.boatexistence.com

Hoće li safelit izaći na kišu?

Sadržaj:

Hoće li safelit izaći na kišu?
Hoće li safelit izaći na kišu?

Video: Hoće li safelit izaći na kišu?

Video: Hoće li safelit izaći na kišu?
Video: Let Safelite Come To You | Safelite Commercial 2024, Maj
Anonim

Loško vrijeme otežava postavljanje auto stakla bez poklopca. Ako je moguće, imajte na raspolaganju sklonište. Da li ću morati da čekam sa svojim vozilom tokom mobilnog servisa? Ne, ne morate čekati sa svojim vozilom, ali neka ključevi vašeg automobila budu dostupni tehničaru.

Može li se moje vjetrobransko staklo zamijeniti po kiši?

Kiša ili voda nisu problem na novozamijenjenim auto staklima, tako da ne brinite ako se prognozira malo pljuska. U stvari, malo vlage može pomoći da se ljepilo brže stvrdne.

Može li Safelite popraviti vjetrobran na kiši?

Vaše šoferšajbno se ne može popraviti na kiši. Vaše vjetrobransko staklo bi trebalo biti potpuno suho kako bi se osiguralo da se smola može pravilno zalijepiti na pukotinu ili iver.

Možete li voziti po kiši nakon zamjene vjetrobranskog stakla?

Vrijeme vožnje: kritično je sačekati dok se ljepilo za vjetrobransko staklo ne očvrsne prije nego počnete voziti automobil. … Upozorenje za autopraonicu: Ne prolazite kroz autopraonicu nakon zamjene vjetrobranskog stakla dok ne prođu 24 sata. Kiša, vlaga i pranje vašeg vozila su prihvatljivi.

Koliko dugo nakon zamjene vjetrobranskog stakla može padati kiša?

Kiša zapravo može biti od pomoći u procesu zamjene vjetrobranskog stakla. Nježan pritisak koji stvara kiša pomaže ljepilu, omogućavajući vjetrobranu da se brže zalijepi. Ukratko, najbolje je pričekati bar 24 sata prije intenzivnog pranja svoje vozilo.

Preporučuje se: