Logo bs.boatexistence.com

Da li je bugaboo buffalo ukinut?

Sadržaj:

Da li je bugaboo buffalo ukinut?
Da li je bugaboo buffalo ukinut?

Video: Da li je bugaboo buffalo ukinut?

Video: Da li je bugaboo buffalo ukinut?
Video: Daft Punk - Instant Crush (Video) ft. Julian Casablancas 2024, Maj
Anonim

Bugaboo je službeno ukinuo Buffalo, svoja namjenska dječja kolica za sve terene. Holandska kompanija vođena kultnim dizajnom otkrila je potpuno novi Bugaboo Fox - namijenjen i urbanom i seoskom životu - prošlog mjeseca.

Šta je zamijenilo Bugaboo Buffalo?

Ako već niste čuli najnoviji Bugaboo buzz, njihova kolica Fox zamijenit će njihovog voljenog Buffala.

Šta je novi Bugaboo Buffalo?

Buffalo je jednodijelna sklopiva i samostojeća kolica, što znači da je možete brzo odložiti dok je kolica ili sjedište još uvijek pričvršćeno. Iako Bugaboo kaže da možete sklopiti i sklopiti kolica jednom rukom, rekao bih da su vam potrebne obje jer je šasija prilično teška za podizanje i nošenje.

Šta je najnoviji Bugaboo?

Jedan od najnovijih Bugaboo modela je the Fox, i to je najbolji izbor za buduće roditelje. Opremljena vrhunskim ovjesom i uključuje izuzetnu udobnost, kompletna su kolica. Uključena je kolevka za smještaj vaše bebe od prvog dana.

Šta je Bugaboo Buffalo?

Bugaboo Buffalo je obavezan za roditelje koji vole da otkrivaju. … Svestran, robustan i prostran, jednodijelni sklopivi Bugaboo Buffalo ima visoko široko sjedište (do 23 kg) i nadstrešnicu koja se može produžiti za dodatnu zaštitu od vremenskih nepogoda. “Bugaboo Buffalo je dizajniran za izvedbu na svim terenima

Preporučuje se: