Logo bs.boatexistence.com

Može li king Crimson pobijediti svijet?

Sadržaj:

Može li king Crimson pobijediti svijet?
Može li king Crimson pobijediti svijet?

Video: Može li king Crimson pobijediti svijet?

Video: Može li king Crimson pobijediti svijet?
Video: *EXPLAINED* DIAVOLO’S STAND KING CRIMSON | JJBA #shorts 2024, Maj
Anonim

Sve što je potrebno da King Crimson pobijedi ovu sposobnost je da izbriše vremenski period kada Svijet aktivira svoju vremensku stopu… To znači da će biti potrebno više od nekoliko jeftinih pogodaka za King Crimson za pobjedu, čak i ako je pokazao da je sposoban proći kroz dijelove tijela.

Može li King Crimson pobijediti svijet?

King Crimson bi preskočio to I deset sekundi. A sa Epitaphom, Diavolo bi vidio čim DIO ili Jotaro pokušaju da koriste vremensku stopu. Jer bi to vjerovatno iskoristili da ga napadnu. … King Crimson bi uništio The World ili Star Platinum.

Da li je Killer Queen jača od King Crimsona?

I Kralj grimizni nadmašuje Kraljicu ubicu u sposobnostima i snazi. Dakle, King Crimson bi pobijedio kraljicu Killer, OSIM AKO Kira ne koristi Bites the Dust ili Sheer srčani udar da se odbrani i/ili dodirne King Crimson.

Da li je King Crimson najjači stav?

King Crimson je najjači stav u animeu (isključujući GER) | Fandom. Nemate račun? Nijedna pozicija ga ne može pobijediti u 1 na 1 čak i Za Warudo. Kada za Warudo zaustavi vrijeme on ga zaustavlja u određenoj sekundi, tako da se preskakanjem ove sekunde preskaču i zaustavljene vremenske duše.

Je li King Crimson nepobjediv?

Fizički jak i posedujući sposobnost brisanja vremena i predviđanja budućnosti, King Crimson je opisan kao nepobediv protiv svih ostalih Stalci čije moći ne utiču na vreme.

Preporučuje se: