Logo bs.boatexistence.com

Da li se icandy peach sklapa sa sjedištem?

Sadržaj:

Da li se icandy peach sklapa sa sjedištem?
Da li se icandy peach sklapa sa sjedištem?

Video: Da li se icandy peach sklapa sa sjedištem?

Video: Da li se icandy peach sklapa sa sjedištem?
Video: How to fold the 2018 iCandy Peach buggy | MadeForMums 2024, Maj
Anonim

Nova breskva je još uvijek dvodijelna. Rečeno je da je to prilično jednostavno. Uklanjanje sedišta je jednostavno pomoću memorijskih dugmadi i naravno morali smo da testiramo rad dok držimo bebu u jednoj ruci - i možemo da potvrdimo da je to moguće!

Možete li preklopiti iCandy Peach sa sjedištem?

Iako je jedna od ključnih karakteristika iCandy Peach 6 njegovo preklapanje jednom rukom, to nije naročito lako postići. Kao i kod većine kolica sa kabrioletom, ram se neće sklopiti sa pričvršćenim sjedištima pa ćete ih prvo morati ukloniti.

Da li iCandy Peach leži ravno?

A: Da! iCandy sjedište može ležati potpuno ravno. Postoji i opcija za prenosni krevetić/kolica. Maxi Cosi kapsula je kompatibilna sa iCandy Peach i može se koristiti u jednostrukom i dvostrukom načinu rada.

Da li se iCandy lime sklapa sa sjedištem?

Lime ima novi TotalFold sistem. Omogućava jednostavno i brzo preklapanje sa sjedištem i šipkom branika još uvijek pričvršćenim - i to je najkompaktnije preklapanje u poređenju sa drugom 'voćnom' braćom. Zahvaljujući integriranom remenu, jednom presavijenom, možete nositi Lime preko ramena.

Da li iCandy Lime leži ravno?

iCandy Lime recenzija: Nosilica

Kolica je duga 85 cm, što je dovoljno prostrano da omogući vašoj bebi da ostane u ležećem položaju za preporučenu 6 mjeseci. Kapuljača na nosiljci je ista ona koja se koristi za jedinicu sedišta sa istim prednostima proširenja za sklonište bebe u tim dragocenim mesecima novorođenčeta.