Logo bs.boatexistence.com

Je li plaža Cliffwood otvorena?

Sadržaj:

Je li plaža Cliffwood otvorena?
Je li plaža Cliffwood otvorena?

Video: Je li plaža Cliffwood otvorena?

Video: Je li plaža Cliffwood otvorena?
Video: Siena, Italy Walking Tour - 4K 60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Maj
Anonim

Svi sadržaji, uključujući toalete, komforne stanice, igrališta, parkove za pse, košarkaške i teniske terene ostaju zatvoreni. Pristup je na Paul's Beach, Laurence Harbor i Pirate's Cove u Cliffwood Beachu.

Možete li plivati u Cliffwood Beachu NJ?

Niko ne sprovodi pravila zabrane plivanja ili pecanja. Sigurno mislite da je agencija za zaštitu životne sredine gomila glupana!

Je li plaža otvorena u NJ?

Plaže, šetališta, jezera i obale jezera u New Jerseyu mogu se ponovo otvoriti. NAPOMENA: Za specifične otvore i sigurnosne protokole na plažama i obalama jezera, obratite se lokalnim ili općinskim vlastima. Ne postoji ograničenje kapaciteta za okupljanja na otvorenom.

Je li Cliffwood Beach sigurna?

Da li se osjećate sigurno hodajući sami noću po Cliffwood Beachu? Izuzetno sigurno. Noću ili danju, to je veoma sigurno mjesto.

Je li Cliffwood New Jersey siguran?

Cliffwood je u 98. percentilu za sigurnost, što znači da je 2% gradova sigurnije, a 98% gradova opasnije. Ova analiza se odnosi samo na prave granice Cliffwooda. Pogledajte tabelu o obližnjim mjestima ispod za obližnje gradove. Stopa kriminala u Cliffwoodu je 7,51 na 1000 stanovnika tokom standardne godine.

Preporučuje se: