Logo bs.boatexistence.com

Zašto je vesper radijusa onemogućen?

Sadržaj:

Zašto je vesper radijusa onemogućen?
Zašto je vesper radijusa onemogućen?

Video: Zašto je vesper radijusa onemogućen?

Video: Zašto je vesper radijusa onemogućen?
Video: TERMINATOR 7: End Of War (2022) Official Trailer Teaser - Arnold Schwarzenegger 2024, Maj
Anonim

Prošle sedmice, Bungie je onemogućio Exotic zbog eksploatacije Nisu otkrili šta je eksploatacija, ali svaki Guardian koji nosi Exotic dobio je obavještenje da je onemogućen kada Bungie ga je skinuo. Zbog nedavno otkrivenog problema, onemogućili smo Vesper of Radius egzotični oklop za škrinje Warlocka.

Je li Vesper of Radius još uvijek onemogućen?

Bungie je objavio novu hitnu ispravku za Destiny 2. Ažuriranje 3.0. 1.3 je sada izašao i uglavnom se bavi rješavanjem raznih grešaka, ali također vraća Warlock Exotic koji je nedavno onemogućen: Vesper of Radius. … Ta greška je sada ispravljena, a time se Exotic vratio u rotaciju.

Šta radi Vesper of Radius?

Vesper of Radius je egzotični oklop Warlock na prsima. Vesper of Radius se može demontirati kako bi se stvorio Glimmer.

Gdje mogu dobiti Vesper radijusa?

Vesper iz Radijusa je egzotični dio opreme za Warlocks u Destiny 2: Curse of Osiris DLC. Dostupan je samo kada ste kupili ekspanziju Curse of Osiris! To je nasumični pad sa Herojskih javnih događaja na Merkuru Posebna sposobnost 1: Planatarni bujica - Rifts oslobađaju udarni talas kada se baci.

Da li je Vesper of Radius dobar?

To je egzotika koja izgleda odlično, i ima neke posebno korisne pogodnosti koje će vas učiniti silom na koju treba računati iu PvE iu PvP-u.

Preporučuje se: