Logo bs.boatexistence.com

Da li je dr Kapoor napustio novi amsterdam?

Sadržaj:

Da li je dr Kapoor napustio novi amsterdam?
Da li je dr Kapoor napustio novi amsterdam?

Video: Da li je dr Kapoor napustio novi amsterdam?

Video: Da li je dr Kapoor napustio novi amsterdam?
Video: It's Hard to Say Goodbye | NBC's New Amsterdam 2024, Maj
Anonim

Kapoor na New Amsterdamu objavio je zahvalnicu fanovima u utorak nakon što je napustio šou kako bi se brinuo o svojoj ženi. Njegova poslednja epizoda bila je 13. aprila… Bilo je to neverovatno posebno vreme za mene da učestvujem u ovoj emisiji i koju nikada neću zaboraviti. Nova amsterdamska porodica će uvek imati posebno mesto u mom srce.

Šta se dogodilo dr. Kapooru u Novom Amsterdamu?

Jedan od njih je bio dr. Kapoor koji je razvio probleme sa srcem nakon zaraze virusom i prolazio kroz operaciju srca radi oporavka U šokantnom otkriću, fanovi su saznali da dr Kapoor nije otišao zbog srčanih problema, ali zbog ostavke kao što je prikazano u najnovijim epizodama New Amsterdama.

Da li dr Kapur umire?

Ali je li ovo zbogom Kapooru bilo zbogom zauvijek? Pa, dobra vijest je da Kapoor nije otišao jer je ubijen, ali to ne znači da je sasvim dobro, a njegovi kolege nisu saznali za njegov odlazak iz bolnica na najbolji nacin.

Da li dr Reynolds napušta Novi Amsterdam?

Reynolds je napustio 'Novi Amsterdam' na kraju 2. sezone. Dr. Reynolds je bio vrijedan, ambiciozan doktor s torbama karizme i progresivnog mentaliteta.

Hoće li se dr Sharpe i Max okupiti?

Max Goodwin i Dr. Helen Sharpe će konačno dobiti svoju sreću, ali gledaoci ne mogu biti toliko sigurni da će se Maxova i Helenina ljubavna priča konačno ostvariti. Uostalom, Helen je upravo primila buntovnog novog gosta.

Preporučuje se: