Logo bs.boatexistence.com

Možete li veslati na ullswateru?

Sadržaj:

Možete li veslati na ullswateru?
Možete li veslati na ullswateru?

Video: Možete li veslati na ullswateru?

Video: Možete li veslati na ullswateru?
Video: Приготовьтесь к этим простым сидячим упражнениям! 2024, Juli
Anonim

sesije daske za veslanje Ullswater Wake & Surf nudi stručne treninge i/ili najam daske za one koji žele da istražuju sami. Naši kvalifikovani treneri su obučeni i mogu vam ponuditi opuštajući i ugodan način da naučite veslanje na jednom od najljepših jezera u UK.

Možete li veslati na Ullswateru?

Plovni putevi na ovoj stazi ne zahtijevaju da imate dozvolu za veslanje po njima. Međutim, ako redovno veslate, razmislite o tome da postanete član British Canoeing-a.

Gdje mogu pokrenuti paddle board u Ullswateru?

Porinuće sa bilo Dunmallard parking, zatim uzvodno do jezera ili navoza Park Foot direktno na jezero, veslajte SW pored zaliva Gale, Waterside, Ullswater Yacht Club, Sharrow Bay i dalje do Howtown Wykea (javno lansiranje) na pauzu za ručak. Hotel se nalazi u zaseoku.

Da li vam je potrebna dozvola za kajak na Ullswateru?

Ullswater je prekrasno okruženje za vožnju kajakom, SUP-om ili kanuom. Ne treba vam dozvola da veslate ovdje, ima obilje lakih mjesta za lansiranje i odličan parking.

Možete li koristiti dasku za veslanje na jezeru?

Iznenađujuće, sve daske za vesla dobro rade na jezerima. Često mirne vode idealni su uvjeti za bilo koji oblik ili konstrukciju daske za veslanje. Iako bi naši omiljeni SUP-ovi na jezeru bili daske za veslanje na naduvavanje.

Preporučuje se: