Ima li Burnie lijevi pijetao zube?

Sadržaj:

Ima li Burnie lijevi pijetao zube?
Ima li Burnie lijevi pijetao zube?

Video: Ima li Burnie lijevi pijetao zube?

Video: Ima li Burnie lijevi pijetao zube?
Video: 电影之夜座位折射真实咖位:章子怡C位,王一博坐前排 #王一博 #Wángyībó #WangYibo #Вангибо #ワンイーボ #หวังอี้ป๋อ #1黎春郑 2024, Oktobar
Anonim

Burnie je objavio 11. juna 2020. da će napustiti kompaniju i preseliti se u inostranstvo kako bi nastavio sa svojim kreativnim poduhvatima. Trenutno pregovara o dogovoru s Rooster Teeth-om koji će im dati prvi izbor da pokupe i razviju bilo koji od njegovih projekata.

Da li je Burnie Burns napustio Rooster Teeth?

Kada je Burns objavio ostavku iz Rooster Teeth-a 11. juna 2020., također je najavio da se seli iz Sjedinjenih Država. Rooster Teeth održava ugovor na prvi pogled na svojim projektima.

Ko je otpušten na Rooster Teeth?

Još navodnih žrtava javilo se protiv bivšeg voditelja Achievement Huntera , Ryana Haywooda, uz optužbe koje se kreću od internetskog traženja do zakonskog silovanja. Kompanija za video produkciju Rooster Teeth je prošle sedmice pustila Haywooda nakon što su na internetu procurile eksplicitne fotografije koje je navodno poslao fanovima.

Je li Geoff napustio Rooster Teeth?

Još od kraja 2011/početke 2012, Geoff se udaljio od RT Podcasta, Rooster Teeth Live Action sadržaja i Rooster Teeth animiranih crtanih filmova izvan Achievement Hunter-a zbog više razloga, i od tada se samo povremeno ponovo pojavljivao na ovim poljima (Pijetao koji nije povezan sa lovcem na dostignuća…

Je li Fiona napustila Rooster Teeth?

Sretna Fiona! 8. marta 2021., Fiona je objavila da odlazi da bi postala producentica za G4, dok je ostala otvorena za glasovne uloge s Rooster Teeth.

Preporučuje se: