Logo bs.boatexistence.com

Da li levi voli visi?

Sadržaj:

Da li levi voli visi?
Da li levi voli visi?

Video: Da li levi voli visi?

Video: Da li levi voli visi?
Video: Zera - DA LI SI? (Official Video) 2024, Maj
Anonim

Canon . Levi i Hange su komplementarne suprotnosti koje dijele vrlo jaku vezu zasnovanu na razumijevanju i povjerenju. Prvi put su se sreli 844. godine, ubrzo nakon što se Levi pridružio izviđačima.

Da li Levi Ackerman ima ljubavni interes?

Još jedno od ljubavnih interesovanja Levija Akermana je Petra, čiji je otac odlučio da je uda za sebe nakon što je znao njena osećanja prema njemu.

U koga je Hange zaljubljen?

Junichi (純一 Junichi?) [citation potrebno] je Titan i srodna duša Hange Zoë koja se pojavljuje u geg pregledu 6. svezaka u 5. svesku Attack on Titan manga.

Da li Levi voli Petru ili Hangea?

Ne samo da je Petra bila odana kapetanu Leviju, već ju je i ručno odabrao da bude u svom odredu za specijalne operacije. Još jedna stvar koja je pokazala njihov potencijal je kako se činilo da je njena smrt utjecala na hladnokrvnog kapetana jer se kasnije nagovještavalo da je Petra gajila osjećaje prema njemu, što je njihovo uparivanje učinilo tragičnim.

Šta se dešava sa Levijem i Hangeom?

Nažalost, Hange je ubijena u svojoj poslednjoj borbi protiv Rumbling-a, a fanovi su se zamaglili kada su je videli kako se ponovo ujedinjuje sa onima koji su umrli pre nje kasnije. Hange i Erwin su se dobro nasmijali Leviju u zajedničkom zagrobnom životu, a fanovi znaju da će to biti gorko-slatki trenutak kada se Levi konačno ponovo spoji sa svoja dva prijatelja.

Preporučuje se: