Logo bs.boatexistence.com

Jedna rečenica o zapanjujućem?

Sadržaj:

Jedna rečenica o zapanjujućem?
Jedna rečenica o zapanjujućem?

Video: Jedna rečenica o zapanjujućem?

Video: Jedna rečenica o zapanjujućem?
Video: KOJA LEGENDARNA REČENICA! IZGOVARAJTE OVO PRED SAN I DOGODIT ĆE SE ČUDO! / ATMA 2024, Maj
Anonim

Pokazao je zapanjujući nedostatak brige za druge. Kamion može primiti zapanjujuću količinu stvari. Održala je zadivljujući nastup u svom prvom filmu.

Šta je rečenica za zapanjujuću?

Zadivljujući primjer rečenice. Njegovo pamćenje je bilo zapanjujuće, njegova energija neumorna. Pogledali smo zapanjujuće mogućnosti koje pruža genomika. Gledala ga je kako se bori, njegova brzina ju je zapanjila.

Šta može biti zapanjujuće?

Nešto zapanjujuće je zapanjujuće, zapanjujuće, zapanjujuće, neverovatno ili neverovatno To nije nešto što viđate svaki dan. Ovo je prilično jaka riječ. Pas koji se rukuje nije začuđujuće, ali pas koji zove hitnu za svog vlasnika definitivno jeste. Zadivljujuće stvari su nevjerovatne; raznesu ti pamet.

Da li je zapanjujuća pozitivna riječ?

Sixties Mod. Za mene, "zapanjujuće" implicira određeni element nevjerice. Može se koristiti kao sinonim za "nevjerovatno" bilo na pozitivan ili negativan način, ali iako mi ovdje zvuči čudan izbor riječi, shvatio bih to kao kompliment.

Kako koristiti zaprepaštenje u rečenici?

Primjeri zaprepaštenja u rečenici

Ljepota bašte ispunila me je čuđenjem. Gomila je zapanjeno gledala kako skače s mosta. Otkrili su na svoje zaprepaštenje da im je auto ukraden Na veliko iznenađenje njenih prijatelja i porodice, napustila je školu kako bi nastavila svoju glumačku karijeru.

Preporučuje se: