Logo bs.boatexistence.com

Možete li se obrijati nakon lažnog sunčanja?

Sadržaj:

Možete li se obrijati nakon lažnog sunčanja?
Možete li se obrijati nakon lažnog sunčanja?

Video: Možete li se obrijati nakon lažnog sunčanja?

Video: Možete li se obrijati nakon lažnog sunčanja?
Video: HOW TO REMOVE HAIR WITH A FAKE TAN ON | TIPS AND TRICKS BY A PRO SPRAY TAN ARTIST 2024, Maj
Anonim

Sačekajte najmanje 8 sati nakon prskanja da biste se prvi put obrijali. … Možete pronaći i losion za upotrebu koji je posebno napravljen za sunčanje u spreju. Lagano se brijte i pokušajte da ne pritiskate previše u kožu. Što je vaše brijanje lakše, manje će se pilingirati.

Šta će se dogoditi ako se obrijem nakon lažnog tena?

Da, možete se obrijati nakon sunčanja u spreju, ali imajte na umu da vam se dio boje može skinuti, posebno ako se kupate u kadi ili tuširanju duži vremenski period pre brijanja. Manje je vjerovatno da će brijanje utjecati na vaš ten ako ste se: dobro pripremili za preplanulost (pogledajte Priprema za sunčanje u spreju)

Možete li obrijati sredstvo za samopotamnjivanje?

Da, apsolutno bi trebaoAko se obrijete nakon što ste nanijeli sredstvo za samopotamnjivanje, također ćete skinuti prilično dio ćelija kože koje drže boju. Dakle, bez obzira na to koliko ste pažljivi, kada obrijete noge, ponijet ćete i popriličan dio sredstva za samopotamnjivanje.

Hoće li brijanje ukloniti postepeno tamnjenje?

Budući da se boja nanosi na gornji sloj vaše kože, prečesti piling može brže skinuti preplanulost. … Na primjer, brijte se uveče ako više volite nanositi svoj dnevni losion za postepeno tamnjenje ujutro.

Da li se treba brijati prije ili poslije lažnog tena?

Da li da se obrijem prije sunčanja? Kakva god da je vaša metoda uklanjanja dlačica, uvijek je najbolje da budete svilenkasto glatki i bez dlačica neposredno prije sunčanja Pobrinite se da se obrijete najmanje 24 sata prije nanošenja lažne preplanule kože kako biste osigurali folikule dlake ponovo su se zatvorili i stoga izbjegavaju išaran izgled.

Preporučuje se: