Logo bs.boatexistence.com

Ko je amelia baby taddy?

Sadržaj:

Ko je amelia baby taddy?
Ko je amelia baby taddy?

Video: Ko je amelia baby taddy?

Video: Ko je amelia baby taddy?
Video: Amelia Shepherd Realizes She's Pregnant - Grey's Anatomy 2024, Maj
Anonim

Zvanično je: Linc je otac Amelijine bebe. Potvrda dolazi na kraju "Marsa", kada je Linc već rekao Ameliji da mu biološke specifičnosti njene trudnoće više nisu bitne. “Ne želim živjeti bez tebe,” Linc kaže Amelii dok stoji na njenom pragu na kiši.

Šta je Amelia i link Baby Name?

Ispostavilo se da već znamo odgovor. Amelia je odlučila nazvati svoj bebi izviđač Derek Shepherd Lincoln, vjerovatno jedno od najznačajnijih imena u istoriji televizije. "Scout" je znak prema Linkovom pravom imenu (koje je Atticus), kao i književna referenca na To Kill a Mockingbird.

U kojoj epizodi Amelia saznaje oca svoje bebe?

Spoiler Alert. [Upozorenje: U nastavku se nalaze GLAVNI spojleri za Sezona 16, Epizoda 17 Grey's Anatomy, “Život na Marsu.”] Grey's Anatomy je konačno otkrio identitet Amelijinog oca (Caterina Scorsone) beba u posljednjim trenucima “Života na Marsu.”

Je li Owen otac Teddyjeve bebe?

U finalu sezone, Teddy se vraća Grey Sloan, i otkriva se da je trudna s Owenovom bebom. … Kasnije se otkriva da Owen nije otac, ali Teddy i Tom i dalje nastavljaju da se šunjaju iza Owenovih leđa.

Šta nije u redu sa Amelijinom bebom?

U još jednom razornom preokretu događaja, ultrazvuk je otkrio da je novorođenče - koje je Amelia nazvala Christopher - bilo anencefalično (imalo je nerazvijen mozak) i da će umrijeti ubrzo nakon rođenja. Amelia je odlučila da nosi Christophera do termina kako bi donirala njegove druge organe bebama kojima je potrebna.

Preporučuje se: