Logo bs.boatexistence.com

Kada je Loren Allred na glasu?

Sadržaj:

Kada je Loren Allred na glasu?
Kada je Loren Allred na glasu?

Video: Kada je Loren Allred na glasu?

Video: Kada je Loren Allred na glasu?
Video: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, Maj
Anonim

The Voice. U 2012, Loren je bila takmičarka u sezoni 3 televizijske emisije The Voice i izabrala je Adama Levinea za svog trenera. Allred je eliminisan nakon prve sedmice plej-ofa uživo, izjednačujući za 13. mjesto.

Ko je otkrio Loren Allred?

Allred je prvobitno otkrio menadžer povezan sa Ne-Yovim timom kada je kao tinejdžerka snimala video na YouTube-u. Ovo je dovelo do ugovora sa Def Jam Records, koji joj je poslužio kao uvod u muzičku industriju i zauzvrat je doveo do njenog takmičenja na NBC-jevom The Voiceu.

Da li je Loren Allred glumila u najvećem šoumenu?

Kakav glas. Sa takvim vokalnim rasponom, savršeno je logično zašto je glas Loren Allred na kraju uključen u pozorišnu verziju Najvećeg šoumenaSlijed je oživio zahvaljujući Allredovom nastupu na stazi, s P. T. Barnumom Hugha Jackmana koji se naizgled zaljubio u njene talente u tom procesu.

Ko je pravi glas Never Enough?

Loren Allred, stvarni glas iza pjesme “Never Enough” od Hugh Jackman Starrer The Greatest Showman, potvrdila je da leti iz New Yorka kako bi nastupila ekskluzivno na ovom festivalu godine Azijske kreativne nagrade.

Je li Zac Efron pjevao u The Greatest Showman?

Zvijezda The Neighbours s ponosom kaže da je njegov pjevački glas zapravo korišten u The Greatest Showman Objasnio je da su on i njegove kolege unaprijed snimili neke od pjesama kao "skeleton track", dok su ostali dijelovi pjevani uživo, kako bi se osiguralo da su kadenca i note na pravom mjestu.

Preporučuje se: