Logo bs.boatexistence.com

Da li je javier galvan preminuo?

Sadržaj:

Da li je javier galvan preminuo?
Da li je javier galvan preminuo?

Video: Da li je javier galvan preminuo?

Video: Da li je javier galvan preminuo?
Video: Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb 2024, Maj
Anonim

Javier Alejandro Galván Guerrero je bio meksički političar povezan s Institucionalnom revolucionarnom strankom. Od 2014. služio je kao zamjenik LIX zakonodavnog tijela Meksičkog kongresa predstavljajući Jalisco.

Šta se dogodilo Javier Galvan?

Bilo je 10:19 popodne. u nedjelju, 13. juna kada je Javier Galván umiješan u čeoni sudar sa vozilom iz nadolazećeg smjera u blizini Wintersa, Texas I nije trebalo dugo da se glasine prošire da je Galván je poginuo. A kada su neki ljudi pročitali da je onesposobljen, shvatili su da je to značilo da je obezglavljen.

S kim je pjevao Javier Galvan?

Galvan je nagrađivani pjevač, tekstopisac i jedan od osnivača međunarodno priznate grupe FamaNakon 25 godina sa grupom, odlučio je da se povuče 2009. kako bi provodio više vremena sa svojom porodicom i slijedio poziv da služi Gospodinu kao punovremeni kršćanski sveštenik.

Ko je glavni pjevač u Fami?

Predvođeni Javierom Galvánom, vokalistom čija su snaga, opseg i prepoznatljivi tembar do sada zaštitni znak grupe, FAMA je odavno prešla tačku u kojoj su bile njihove karakteristike zasnovano na dobrom izgledu i stavu.

Koliko godina ima Javier Galvan iz Fame?

Javier Galvan je hospitalizovan sa ozbiljnim povredama nakon što je 51-godišnji pevač i radio voditeljučestvovao u fatalnoj vatrenoj nesreći u blizini Wintersa u Teksasu u nedelju uveče.

Preporučuje se: