Logo bs.boatexistence.com

Kada je izašla portia de rossi?

Sadržaj:

Kada je izašla portia de rossi?
Kada je izašla portia de rossi?

Video: Kada je izašla portia de rossi?

Video: Kada je izašla portia de rossi?
Video: Анна Фрай: Математика любви 2024, Maj
Anonim

2005. De Rossi je u avgustu 2005. govorila o tome da je gej i kako je njena veza sa DeGeneresom promenila njen pogled na život.

Zašto je Portia de Rossi promijenila ime?

Do svoje 15. godine legalno je promijenila ime u Portia de Rossi, uzimajući "Portia" od heroine u Shakespeareovom komadu Venecijanski trgovac i italijansko prezime "de Rossi" jer je zvučalo egzotičnije.

Kako je Ellen upoznala Portiju?

2000: Par se prvi put upoznao na zabavi, a za De Rossija je to bila ljubav na prvi pogled. Tokom prvog zajedničkog intervjua para 2009. godine, de Rossi je rekla Oprah da zna da je zaljubljena u DeGeneres od kada ju je prvi put ugledala na zabavi 2000. godine.

Zašto Ellen DeGeneres ne nosi svoj vjenčani prsten?

Izvor je za tabloid rekao da je voditeljica Ellen Showa poznata po tome što odbacuje svoj vjenčani prsten svaki put kada se ona i de Rossi posvađaju… Insajder je također tvrdio da zna šta DeGeneres razmišlja o svom vjenčanom prstenu. Rekli su da komičarka to toliko voli pa nema razloga da to skine.

Zašto je Ellen otkazana?

Iako je DeGeneres rekla da je odlučila krenuti s novim projektima, kraj emisije Ellen DeGeneres dolazi nakon teške godine za komičara. Prošlog jula, Buzzfeed News je objavio članak u kojem su iznijete brojne optužbe o tome da je program toksično radno okruženje

Preporučuje se: