Logo bs.boatexistence.com

Da li Meredith izlazi sa Thorpeom?

Sadržaj:

Da li Meredith izlazi sa Thorpeom?
Da li Meredith izlazi sa Thorpeom?

Video: Da li Meredith izlazi sa Thorpeom?

Video: Da li Meredith izlazi sa Thorpeom?
Video: L' agghiacciante caso di Birna Brjansdottir 2024, Maj
Anonim

William Thorpe William (glumi ga Scott Elrod) bio je prvi čovjek s kojim je Mer izlazio nakon smrti Dereka, tako da je to bilo tragično za sve. Nakon što su ga prilično dugo izbjegavali, konačno su počeli izlaziti i na kraju su to učinili. Međutim, brzo se završilo kada ga je izbacila iz svoje kuće nakon vrištanja.

Da li Meredith ostaje sa Thorpeom?

Will Thorpe

Derek je bio mrtav, a ona je vraćala svoj život zajedno. Izbjegla je njegovo napredovanje neko vrijeme, ali su se na kraju zabavljali-i spavali zajedno.

S kim će Meredith završiti?

Grey's Anatomy Season 18: Meredith završila sa Hayes Scenari serije su povremeno uključivali flashback scene kako bi pomogli da se popuni Hayesova pozadina, transformirajući se na taj način prvobitno hladan tip s kojim se Meredith susrela u znatno suosjećajniji i pristupačniji lik.

Šta se dogodilo s Meredith i dr Thorpeom?

Dok je sjedila ispred kamina, Meredith je rekla Alexu (Justin Chambers) da je seks sa Thorpeom bio nevjerovatan, ali ona je poludjela jer on nije Derek. … Thorpe se na kraju vratila u Meredithinu kuću, kada je otkrila da je upravo izgubila muža prije dvije godine i da je zato poludjela na njega.

U kojoj epizodi Meredith spava sa Thorpeom?

Grey's Anatomy Sezona 12, epizoda 16 Sneak Peek - Meredith izbacuje Thorpea iz svoje spavaće sobe.

Preporučuje se: