Logo bs.boatexistence.com

Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Sadržaj:

Zašto se slažete da je ljubav zabluda?
Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Video: Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Video: Zašto se slažete da je ljubav zabluda?
Video: Buba Corelli & Jala - Led feat. Sedž Matoruga 2024, Maj
Anonim

Ljubav je izbor koji biramo jer se u većini slučajeva osjećamo usamljeno i nemamo ništa drugo za raditi. Ljubav je takođe zabluda jer promoviše kontradiktorne premise Kontradiktorne premise su način na koji su premise (situacije) u suprotnosti jedna s drugom, u kojoj ne može biti rasprave.

Je li ljubav zaista zabluda?

Međutim, čini se da nedavna istraživanja sugeriraju postojanje prave ljubavi… Zaista, mnoge zablude koje se primjećuju u bilo kojoj ljubavnoj ispovijesti otežavaju nekome da opiše ljubav kao logičnu. Ljubav je samo emocionalno i lažno osjećanje kada se analizira sa logičke tačke gledišta.

O čemu priča priča ljubav je zabluda?

kratka priča Maxa Shulmana Ljubav je zabluda prikazuje napore studenta da obrazuje svoje ljubavno interesovanje, Polly, kako bi ona mogla biti dobra supruga, domaćica i majka. … Primjeri iz Love Is A Fallacy će se koristiti da se to pokaže.

Je li ljubav zabluda?

Ljubav je jednostavno glupa sreća - međutim, ljubav nije lažna. … To je zabluda u svojim funkcijama jer u romantičnim vezama ljubav obično uzima dobro, a zanemaruje loše, čak i ako je loše više od dobrog. Iako ljubav ima pogrešne karakteristike, ljubav nije čista zabluda - ljubav je više od toga.

Da li se slažete da je ljubav zabluda?

Odgovor. Ne, ljubav nije zabluda, ljubav je činjenica da je istina. Pa mi zapravo ne vidimo ljubav, ali je možemo osetiti. Naše srce to osjeća.

Preporučuje se: