Logo bs.boatexistence.com

Zašto je bakkesmod zastario?

Sadržaj:

Zašto je bakkesmod zastario?
Zašto je bakkesmod zastario?

Video: Zašto je bakkesmod zastario?

Video: Zašto je bakkesmod zastario?
Video: The Death of Bakkes Mod... 2024, Maj
Anonim

"Mod je zastario, čeka se ažuriranje" To znači da je Rocket League upravo ažurirana. Ova poruka je potpuno normalna i nećete moći koristiti mod dok se ne kreira ažuriranje za BakkesMod. Samo sačekaj dok se to ne desi. Ovo nije greška.

Zašto moj BakkesMod kaže zastarjelo?

" Mod je zastario, čeka se ažuriranje "To znači da je Rocket League upravo imala ažuriranje. Ova poruka je potpuno normalna i nećete moći koristiti mod dok se ne kreira ažuriranje za BakkesMod.

Hoću li me zabraniti zbog korištenja BakkesMod-a?

Neće vam biti zabranjen pristup u Rocket League ALI… BakkesMod je trener koji se ubacuje u program igre. … Mogli biste dobiti zabranu iz, recimo, PUBG-a, ako zaboravite napustiti BakkesMod prije nego što započnete tu igru. Zato odgovorite je da ne biste trebali biti banovani zbog toga.

Je li BakkesMod još uvijek siguran?

Da li je Bakkesmod siguran? Bakkesmod je siguran za upotrebu. Kada instalirate Bakkesmod Windows Defender obično misli da je Bakkesmod zlonamjerni program jer ubacuje datoteke u instalirani program. Ovo je potpuno normalno.

Zašto se moj BakkesMod ne ažurira?

Ponovo pokrenite BakkesMod ili uradite File -> Provjerite ažuriranja ili Fajl -> ponovo instalirajte. ProvjeriteRocket League ne radi kada ovo radite, također provjerite da li je BM pokrenut kao administrator ako ne radi.

Preporučuje se: