Ko je Clarence Wendell Cramb?

Sadržaj:

Ko je Clarence Wendell Cramb?
Ko je Clarence Wendell Cramb?

Video: Ko je Clarence Wendell Cramb?

Video: Ko je Clarence Wendell Cramb?
Video: The cat who talked turkey by Lilian Jackson Braun english full audiobook review 2024, Septembar
Anonim

Saznajemo da je Kevinov otac, Clarence, također imao poremećaj disocijativnog identiteta Kada je otkriveno da je Kevinov otac, Clarence Crumb, bio u istom vozu kao i David Dunn, nakratko ga vidimo kako izgleda u brošuri za disocijativni poremećaj identiteta (DID). … Kevin DID je bio u porodici.

Ko je Clarence Crumb?

Clarence Wendell Crumb se jednog dana ukrcao na voz i nikada se nije vratio kući, ostavljajući mladog Kevina na milost i nemilost nasilnoj majci. Zvijer se pojavila kao način da se suprotstavi tom nasilju i da Kevin bude siguran. Ali Clarence se nije samo tako ukrcao na vlak. Joseph otkriva da je poginuo na Eastrailu 177, istoj željezničkoj olupini koju je David preživio.

Ko je Wendell Crmbs otac?

Historija. Kevin Wendell Crumb je rođen od roditelja Clarencea i Penelope Crumb. Kada je Kevin imao 3 godine, njegov otac je poginuo u sudaru East Rail 177 2000. godine, u nesreći koju je izazvao Elijah Price.

Šta se dogodilo Clarence Wendell Crumb?

Kad je Kevin bio dijete, njegov otac, Clarence Wendell Crumb, poginuo je u istoj željezničkoj nesreći (u organizaciji negativca Elijaha Pricea, također poznatog kao "Mr. Glass") koji je ostavio Davida Dunna, protagonista filma Unbreakable, kao jedinog preživjelog putnika.

Zašto je g. Glass iskočio iz šina?

Tek kada je David prihvatio svoje moći, Elijah otkriva da je on orkestrirao iskliznuće voza u nadi da će otkriti nečije super moći. Elijah sebe naziva gospodinom Glassom, superzlikovac koji je Davidova savršena suprotnost, prije nego što je institucionaliziran.

Preporučuje se: