Logo bs.boatexistence.com

Ide li lara jean na Stanford?

Sadržaj:

Ide li lara jean na Stanford?
Ide li lara jean na Stanford?

Video: Ide li lara jean na Stanford?

Video: Ide li lara jean na Stanford?
Video: To All the boys I loved before 3 Lara Tells Peter She didn’t get in to Stanford Scene 2024, Maj
Anonim

Iako par prvobitno odlučuje da zajedno ide na Univerzitet Stanford, sve se mijenja kada Lara Jean sazna da nije prihvaćena. … Međutim, nakon što se zaljubila u kampus na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Chapel Hillu, ona na kraju odlučuje otići tamo

Na koji fakultet ide Lara Jean?

Rezervni plan je bio da Lara Jean pohađa Berkeley (koji je bio sat vremena udaljen), transfer i da bude s Peterom na Stanfordu. Ali nakon što se zaljubila u NYC na svom maturskom putovanju, na kraju je odlučila da pohađa NYU (ista škola koju je Gen izabrao).

Da li je Lara Jean ušla u Stanford?

U ovom izmišljenom svijetu bez korona virusa, Peter se pridružuje razredu na Stanfordu 2025. kao igrač lakrosa, uzbuđen što ide na koledž sa svojom djevojkom - samo, Lara Jean ne ulazi … I dok portal za prijavu preko kojeg Lara Jean provjerava status prijema nije prava stvar, to je skroman pokušaj.

Da li Lara Jean i Peter ostaju zajedno nakon fakulteta?

Iako se veza Lare Jean i Petera završava u Za sve dječake: Uvijek i zauvijek, nakon što njena odluka da pohađa NYU stvara sve širi ponor između para, oni se na kraju pomirePeter shvata da, bez obzira na to koliko će biti udaljeni, vrijedi pokušati jer se vole.

Šta se dešava sa Larom Jean i Peterom na koledžu?

Peter dobija stipendiju za lacrosse, ali Lara Jean je odbijena … Lara Jean tada završava stvari s Peterom. Međutim, prije početka univerziteta, Lara Jean otkriva Peteru da se rastala od njega samo zato što joj je stalo do njega i da ga i dalje voli. Ponovo se okupljaju, uvjereni da će zauvijek ostati zajedno.

Preporučuje se: