Logo bs.boatexistence.com

Da li uscis odobrava i 485 bez intervjua?

Sadržaj:

Da li uscis odobrava i 485 bez intervjua?
Da li uscis odobrava i 485 bez intervjua?

Video: Da li uscis odobrava i 485 bez intervjua?

Video: Da li uscis odobrava i 485 bez intervjua?
Video: Sydney, Australia Walking Tour - 4K60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Maj
Anonim

USCIS odobrava i485 AOS zasnovan na zapošljavanju bez intervjua. Pošaljite svoju medicinsku pomoć bez čekanja na RFE da poboljšate svoje šanse za brzo odobrenje. … Ovo je dobrodošao korak jer su slučajevi zasnovani na zapošljavanju prilično jednostavni i imaju vrlo nizak postotak prijevare.

Može li USCIS odobriti zelenu kartu bez intervjua?

Izgleda da USCIS odobrava više zahtjeva za zelenu kartu bez intervjua. To je zaista veliki razvoj. Osim toga, čini se da se druge vrste imigracionih zahtjeva obrađuju brže nego inače.

Da li je intervju potreban za I-485?

Za porodične prijave I-485, USCIS generalno zahtijeva da i podnositelj zahtjeva i podnosilac predstavke prisustvuju intervjuu za I-485. … Međutim, USCIS ne zahtijeva od poslodavaca da prisustvuju intervjuima za zapošljavanje-prijave na osnovu I-485.

Da li je intervju za I-485 odustao?

Intervjui se mogu odustati za sljedeće I-485 slučajeve zasnovane na zapošljavanju: I dalje ste zaposleni kod podnosioca peticije koji je podnio odobrenu molbu za vizu za zapošljavanje. Odobreni ste kao stranac izvanrednih sposobnosti ili vanzemaljac izuzetnih sposobnosti i inače ste kvalificirani za zelenu kartu.

Da li je intervju potreban za prilagođavanje statusa?

Sva prilagođavanja statusa kandidata mora obaviti razgovor sa službenikom osim ako USCIS ne odustane od intervjua Odluku o odustajanju od intervjua treba donijeti od slučaja do slučaja. Intervju omogućava USCIS-u da provjeri važne informacije o podnosiocu zahtjeva kako bi utvrdio da li ispunjava uslove za prilagođavanje.

Preporučuje se: