Logo bs.boatexistence.com

Hoće li se Nessa udati za Smithyja?

Sadržaj:

Hoće li se Nessa udati za Smithyja?
Hoće li se Nessa udati za Smithyja?

Video: Hoće li se Nessa udati za Smithyja?

Video: Hoće li se Nessa udati za Smithyja?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Maj
Anonim

U posljednjoj sceni epizode, Nessa (Ruth Jones) šokantno predlažeJamesa Cordena Smithyja, podižući njihov odnos ponovno i ponovno na novi nivo nakon epizode u kojoj Smithy je izgledao spremno da se vjenča sa svojom kritičnom novom djevojkom (Laura Aikman).

Šta se dogodilo Smithyju i Nessi?

Rekla je Smithyju da može poći s njom ako želi, ali on je odlučio da ostane sa grupom i svojim sinom Neilom, kojeg dijeli sa Nesom. … Ranije u epizodi, Smithy i Nessa su na kraju spavali zajedno nakon pijanog provoda.

Da li se Nessa udaje za Gavina i Stacey?

Nessino i Daveovo vjenčanje se brzo bliži, a pripreme su u punom jeku. Stejsi saopštava Gevinu neke vesti koje će promeniti život, dok Bryn i Džejson konačno stavljaju svoju veliku tajnu u krevet. Smithy se brine za bebu Neila i želi Nessi sve najbolje dok ide do crkve da se uda za Davea

Hoće li ikada biti još Gavin i Stacey?

“Kako stoji, nema planova da se uradi više, ali to ne znači da ne postoji želja ili sklonost da se to učini,” Corden rekao je Zoe Ball na radiju 2.

Da li Gavin i Stacey imaju bebe?

Neil je bio sin Nesse i Smithy24. decembar 2020. - 17:13 GMT Gemma Strong. Nekada malo dijete, Neil beba od Gavina i Stacey, sada je odrastao!

Preporučuje se: