Logo bs.boatexistence.com

Čije je tijelo u kolima hitne pomoći htgawm?

Sadržaj:

Čije je tijelo u kolima hitne pomoći htgawm?
Čije je tijelo u kolima hitne pomoći htgawm?

Video: Čije je tijelo u kolima hitne pomoći htgawm?

Video: Čije je tijelo u kolima hitne pomoći htgawm?
Video: scene from How to Get Away With Murder S01E12 2024, April
Anonim

U finalu sredine sezone, Annalize je uhapšena nakon što je Wesov leš izvučen iz njene zapaljene kuće. Međutim, Nate otkriva da je Wes već bio mrtav prije nego što je požar izbio. Drugi dio sezone fokusira se na istragu o Wesovoj smrti i identitetu njegovog ubice.

Ko je u ambulanti Htgawm?

S obzirom na ono što nam je do sada prikazano, osoba koja se najvjerovatnije nalazi ispod tog bijelog čaršava u kolima hitne pomoći je Connor Zašto to mislimo? Zato što je Asher otkrio Michaeli da su on, Laurel i Connor pozvani u Annalisenu kuću prije požara i da je Olijev bivši jedini nestao.

Ko je drugo tijelo u Htgawmu?

Flashforward: Dva mjeseca kasnije, Connor je s Annalize dok Wes, Michaela i Laurel trče u vilu po njega. Dok bježe iz kuće, na tlu se vidi još jedno mrtvo tijelo. Otkriveno je da je to novi tužitelj u slučaju Hapstall, Emily Sinclair.

Da li pronalaze Rebeccino tijelo Htgawm?

Rebeccino tijelo je kasnije pronađeno u šumi koje je kasnije identificirala policija. Njena neobična smrt je tada iskorištena da se pokuša natjerati Wesa Gibbinsa da prizna tajne o Annalize Keating. Međutim, Wes je umro prije nego što je mogao dati službenu izjavu policiji.

Ko je ubio Rachel Htgawm?

Rachel Glasser: Navodno prisiljena Molly Bartlett i Megan Harris da namame Rachel u šumu. Kada je bila tamo, njih troje su je izbo nožem preko 52 puta, ubivši je.

Preporučuje se: