Logo bs.boatexistence.com

Šta znači potreba za prostorom?

Sadržaj:

Šta znači potreba za prostorom?
Šta znači potreba za prostorom?

Video: Šta znači potreba za prostorom?

Video: Šta znači potreba za prostorom?
Video: Prirodni lek za bolne zglobove i kosti: Samo 4 sastojka! 2024, Maj
Anonim

Potreban prostor je ljubazan način da se kaže da će mi trebati prostor oko dvije sedmice da bi ublažio udarac kada raskinem s tobom.

Šta znači potreba za prostorom?

Šta znači trebati prostor u vezi? … „Izražavanje da je potrebno zauzeti malo prostora, da biste se osjećali sigurnim da idete dublje u vezu, može dati drugoj osobi do znanja da ne povlačite - samo trebate malo vremena da se pregrupirate. "

Šta radite kada neko zatraži prostor?

Šta da radim kada neko kaže da mi treba prostor

  1. Slušajte pažljivo i shvatite zašto. Kada se pojave te četiri riječi, najvažnija stvar koju možete učiniti je da slušate šta vaš partner govori. …
  2. Budite svjesni i procijenite u skladu s tim. …
  3. Hvala im što su bili iskreni. …
  4. Poštujte njihove želje. …
  5. Nabavite malo svog prostora.

Je li traženje prostora u vezi loše?

Iako će većina zahtjeva za prostor biti potpuno razumna, morate uzeti u obzir vašu vezu u cjelini. … Ako vaš partner kaže da mu je potreban prostor, lako je uspaničiti se i pomisliti da ste nešto pogriješili – ali istina je da je malo prostora zdravo u vezi.

Koliko vremena dajete nekome kome je potreban prostor?

U većini slučajeva, morat ćete im dati nekoliko dana ili možda sedmica prostora, ovisno o tome šta se dogodilo. Za to vrijeme nemojte ih zvati ili slati poruke više nego što ste dogovorili. Ako to učinite, oni će se osjećati kao da ne poštujete njihove želje i mogli bi postati još uznemireni. Ako možete, pitajte ih šta bi radije.

Preporučuje se: